Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Съпругата на българския Пабло Ескобар събира тен на плажа, докато мъжът й лежи болен зад решетките
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 21:15 / 22.08.2011Коментари (0)984
Докато тополнишкият наркобос Огнян Атанасов, известен в Гърция като българския Ескобар, е зад решетките и се мести от клиника в клиника с молби през месец магистратите да го освободят, съпругата му Даниела събира тен, съобщиха в редакцията на "Струма" читатели, които за доказателство представиха и снимка. През уикенда жената на сочения за наркобос №1 на Югозапада била забелязана на градския басейн в парка в Сандански. Даниела била в компанията на приятелки и децата им.

Ето какво разказаха още читателите: Както винаги, Дани демонстрираше добра визия, но не се осмели да се разхлади в басейна. През цялото време обръщаше внимание на дечурлигата и се забавляваше с тях. Въпросният плаж не е толкова посещаем. Спокойно е и има малко хора. Може би заради това Даниела и компанията й бяха избрали именно него - за да не се показва много, предвид факта, че тръби наляво и надясно, че има здравословни проблеми. Въпреки че не свали слънчевите си очила дори и за секунда, тя беше разпозната от плажуващите, заключават папараците.

Само преди две седмици, докато адвокат Тома Гунчев пледираше пред окръжен съдия Атанаска Китипова да измени мярката за неотклонение "задържане под стража" на Огнян Атанасов и искаше полицейски пост пред дома му, както беше при бившата барета Алексей Петров, той засегна и здравословното състояние на съпругата му. Тогава стана ясно, че тя е тежко болна и се налага спешна оперативна намеса.

По думите на адвокат Гунчев Даниела не смеела да легне под ножа, тъй като след това й се предписват 6 месеца болнични и няма кой да се грижи за съпруга й. По време на делото срещу българския Ескобар лъсна още една подробност от личния му живот с Даниела - неведнъж от страна на защитата му в съдебна зала беше наблягано на факта, че двамата имат репродуктивни проблеми. Тя правила многократни опити да забременее ин витро, но безуспешно.

След отказа на Благоевградския окръжен съд да пусне Огнян Атанасов от ареста, миналата седмица и столичните магистрати отказаха да изменят мярката му. Пред Темида адвокат Гунчев представи купища медицински документи, касаещи влошеното здравословно състояние на наркобарона, които обаче не трогнаха нито благоевградските, нито софийските съдии. В последната година "фантомът от долината Струма" обикаля болничните заведения в страната - той е двигателно неадекватен, страда от тревожно-депресивен синдром и е некомуникативен. Преди повече от два месеца, когато се появи в съда, Атанасов беше драстично отслабнал и цялото му тяло трепереше.

Последното обвинение срещу него е за пране на близо 140 000 лв. До новото му привличане като обвиняем се стигна, след като в средата на миналата година полицията намери при обиск на дома му валута за близо 100 000 лв. и златни накити. Тогава Атанасов беше обвинен в организиране на престъпна група, занимаваща се с трафик на голямо количество наркотици.

Източник: в. "Струма"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Катастрофи в Кюстендилско
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: