Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Свидетел по делото срещу братя Галеви се страхува за живота си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 23:15 / 10.11.2010Коментари (0)235
©
Свидетел по делото срещу скандалноизвестните братя Галеви потърси съдействие от екип на БНТ, защото се страхува за живота си. Антонио Якимов твърди, че е бит от 10 техни приближени, защото е спрял да плаща такса "спокойствие". Както знаете, миналата седмица Кюстендилският окръжен съд оправда Пламен Галев и Ангел Христов. Свидетелят заяви, че ще обжалва решението на съда.

Антонио Якимов, един от свидетелите срещу братя Галеви, разказа пред нашия екип, че докато работел като таксиметров шофьор в Дупница, е плащал всеки месец по 50 лв така наречената такса "спокойствие ".

Якимов твърди, че когато отказал да продължава да плаща, бил пребит от приближени на Галеви. Мъжът ни предостави кадри, които според него са направени дни след побоя.

Антонио Якимов сподели: "За част от секундата Тоци мигна на охраната и каза пребийте го. Рипнаха 10 човека и ме смазаха от бой... Въпросният Апостол Чакалов Тоци няколко дни след инцидента ми звънна и ми каза по телефона, че ако се обадя някъде да потърся медицинска помощ или органите на властта, ще ме закопат 3 метра под земята и ще убие и семейството ми."

След инцидента Якимов се преместил да живее в Благоевград, но дори и тук не се чувства в безопасност, след като съдът оправда братя Галеви.

Антонио Якимов - "Знам, че ако съм един от деветимата потърпевши, каквото се случи на тех, това ще се случи и на мен, единственото при мен е, че няма какво да губя. Страх ме е за живота си, наистина ме е страх... Надявам се да има господ и да стане чудо. Прокуратурата да си отвори очите и цялата държава да си отвори очите и да направят нещо, защото досега нищо не е направила специално срещу тях двамата. Просто те са недосегаеми."

През целия ден са правени опити за коментар по телефона с Пламен Галев и Ангел Христов, но телефоните им бяха изключени.

Източник: БНТ






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: