Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Татяна Лолова и Нона Йотова гости на третата театрална вечер в Разлог
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:32 / 28.06.2012Коментари (0)497
©
Третата вечер от летния театрален фестивал на звездите Разлог 2012 плени цялата публика. Плени ги Мая Новоселска, която публиката в Разлог вика три пъти на бис. Гости на третата театрална вечер бяха Татяна Лолова, придружавана от Нона Йотова и още цяла звездна върволица.

Мая Новоселска спечели през тази година всички престижни театрални награди с моноспектакъла си "Едно малко радио" - награда "ИКАР 2012" за главна женска роля, награда на обществото на независимите критици за 2011 г., награда "АСКЕЕР 2012" за главна женска роля.

"Едно малко радио" моноспектакъл на Мая Новоселска по режисура на Теди Москов е един от най-добрите спектакли представян в рамките на Летния театрален фестивал на звездите Разлог 2012. Това е разказ за малкия човек, с огромни мечти и летящо въображение, който непрекъснато се опитва да преодолее себе си и самоотвержено търси убежище в света на фантазията. "Едно малко радио" завладя публиката с изповедта на Мая Новоселска, с магията от смях, тъга и поезия.

В него има от всичко, което има в живота ни. Спектакълът трудно би могъл да се разкаже. Човек рядко разказва за всичко, което не му се е случило, но това направи Мая Новоселска на сцената на читалището в Разлог. Защо ли? "Защото това, което не ми се е случвало е много по интересно от това, което ми се е случвало. Всеки може да разкаже за това, което му се е случвало, но да разкаже за това, което не му се е случвало е къде, къде по-интересно и трудно.", казва малкия човек на Мая.   Какво означава да се надяваш да не се видиш пак с човек, когото никога не си виждал, за да остане твоя мечта? Да напишеш писмо върху бял лист с бял конец? Това прави малкия човек на Мая Новоселска, със своите огромни мечти и летящо въображение.

Мая Новоселска докосна душите на жителите и гостите на Разлог с неистово ободряващ смях, но и с малко тъга, с внезапни мигове на замисляне, може би и с една голяма, спускаща се по лицето на клоуна сълза... "Невероятна актриса!", коментира публиката.

Всичко, което е театърът на Теди Москов, всичко, което е невероятното актьорско майсторство на Мая Новоселска, го има в "Едно малко радио". Както всеки голям спектакъл, този ни прави по-добри.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Отношенията София-Скопие
Отбелязване на Деня на Независимостта
Международен технически панаир 2024
Зима 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: