Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Учители по английски споделиха своя опит на среща в Разлог
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:40 / 16.10.2012Коментари (0)254
©
СОУ "Братя Каназиреви" град Разлог бе домакин на работна среща, в която участие взеха всички учители по английски език от общините Разлог, Банско, Белица и Якоруда. На провелата се работната среща присъстваха 45 учители по английски език. Събитието бе уважено и от Любка Стоименова - гл. експерт по английски език в Регионален инспекторат по образование - гр. Благоевград) и Елена Кралева - лектор от издателство Pearson-Longman, София). По време на срещата се проведе и едночасово методическо обучение на тема: "Използване на интернет в преподаването по английски език".

Учителите по английски език от различните училища в общината представиха успешно реализирани през изминалата учебна година дейности, в това число успехи на ученици в чуждоезикови състезания, олимпиади, конкурси, работа по международни проекти и участие в квалификационни семинари и други стажове.

Петима учители от СОУ "Братя Каназиреви" град Разлог представиха мултимедийни презентации пред своите колеги. Людмила Спасова презентира СОУ "Братя Каназиреви" град Разлог и цялостната дейност на методическото обединение, Милена Бекярова изнесе презентации за "Чуждоезиково обучение в Лондон, Великобритания" и "Използване на Интернет платформите в обучението по английски език". "Ролята на драматизациите на приказки в часовете по английски език" бе представена от Кинка Пенджакова. Соня Крънчева говори по темата за използване на Skype за организиране на извънкласни дейности, а Юлия Каназирева представи използване на "Project Based Learning " в обучението по английски език.

Учители по английски език от други училища в района също споделиха своя опит в преподаването на английски език по време на срещата, която премина в много добра работна атмосфера. Любка Стоименова сподели своята радост за постигнатите успехи на учениците и на техните висококвалифицирани преподаватели.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Катастрофи в Кюстендилско
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Крал Чарлз е болен от рак
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: