Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
За паркиране в синя зона в Дупница ще се плаща и с есемеси
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:58 / 05.10.2010Коментари (0)246
© Blagoevgrad24.bg
За паркиране в синята зона в Дупница да се плаща с есемеси, е най-новото предложение на управителя на общинското дружество "Паркинги и гаражи" Елена Малчева. Това стана ясно по време на среща, на която присъстваха представители на всички институции в града. На едно място се събраха директорът на Областната дирекция на полицията в Кюстендил комисар Георги Джоглев, шефът на полицията в Дупница Борислав Динев, началникът на КАТ Боян Десподов, кметът Атанас Янев и управители на дружества.
Срещата се състоя по инициатива на депутата от ГЕРБ Емил Гущеров заради зачестили сигнали от граждани, които не са доволни от организацията на движението в града и по-специално от изискването за всяко спиране в синята зона да се плаща по 50 стотинки, а не както е в останалите градове тази сума да е за час.

На срещата управителят на "Паркинги и гаражи" Елена Малчева обясни, че се обмисля и вариант тези 50 стотинки да важат и за цял час. Според нея това не е от толкова голямо значение, тъй като само за минаването от едно място на друго в синята зона собствениците на автомобили щели да изхабят повече пари за бензин.

Депутатът от ГЕРБ Емил Гущеров обърна внимание и на още един факт. Оказва се, че на улицата при ДСК собственици на коли трябва да плащат по две глоби. Едната на "Паркинги и гаражи" за поставяне на скоби при неплащане за синя зона, а втората от служителите на КАТ за неправилно паркиране. Директорът на Областната дирекция на полицията в Кюстендил Георги Джоглев разпореди на шефа на полицията в Дупница Борислав Динев да назначи пробно за 2 седмици свой служител, който да работи само на синята зона.

На срещата в общината управителят на ВиК-Дупница инженер Василка Бельовска си призна, че нейните служители махат през нощта обозначителните знаци за изкопи, тъй като крадци си ги прибирали редовно. Така тя даде отговор на шефа на КАТ Боян Десподов, когато той й обърна внимание на факта, че има опасност от инциденти заради зейналите дупки и ями след аварийни работи на служители от ВиК.

Източник: dennews.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Бюджет 2024
Зима 2023/2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: