Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Закопчаха екстрасенса Деси
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 00:10 / 29.01.2012Коментари (1)405
© Blagoevgrad24.bg
Благоевградски криминалисти арестуваха в късния следобед в петък известния в страната екстрасенс Десислав Велков - Деси. Служителите на реда действали по получен оперативен сигнал. В полицията се оплакала благоевградчанка, че преди време се запознала в Интернет с екстрасенса и оттогава той лъже, че ще й намери работа. 

В един момент Деси минал на принципа "За да получиш, трябва да дадеш", като смятал да се възползва сексуално от младата дама. Тя обаче се усетила и предупредила полицията. Екстрасенсът пристигнал в Благоевград, като си уговорил среща с момичето в наета от него стая на улица "Скаптопара". Екстрасенсът тъкмо се зарадвал, че благоевградчанката пристига в стаята му и бил "закопчан" от благоевградските криминалисти.

"На практика на наша територия не е извършил престъпление. Но го търсят колегите от Бургас за извършени от него измами. Той има регистрирани десетки криминални прояви. Така че наши служители ще го конвоират до Бургас" - обясни полицейски шеф в ОДМВР-Благоевград.


Източник: standartnews






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 15.06.2012 г.
0
 
 
Хора моля ви ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ТОВА!! Сега този човек обикаля в слънчев бряг. Представя се че е ясновидец и търси млади момичета които да раздават и да лепят флаери. Флаерите са два вида. В едните пише че набира млади момичета за работа като офис секретарки, мобилни операторки, но не е посочено името му, посочен е само телефон - 0877807720. Той казва че предоставя квартира за момичетата и държи те да спат там. В другите флаери той е написал ясновидските си сбособности че лекува болести. На момичетата, които той набира за personal им казва че трябва да търсят чужденци, на които да обясняват за ясновидските му способности и зарибява да отидат при него и да им записва часове за сеанс. Казва на момичетата че получават 5 лв от всеки негов клиент, които те са извикали при него. Разказвам ви това което видях днес. Вчера следобяд бях на пробен ден на работа и две момичета минаха покрай плажната алея и ми раждадоха тези флаери. Аз прочетох че предлагат работа и добро заплащане и реших да се обадя. Обадих се днес сутринта той ми дигна и поиска да се видим да поговорим за работата. Аз отидох, поговорих с него и той ми даде купчина флаери - по-горе ви обясних какви са. Каза ми да започна да ги раздавам навсякъде и че ще ми дава на ден пари и ако доведа клиент при него ще ми дава по 5лв. Страшното беше че докато говорихме с него му звънна телефонът. Говореше с момиче. Каза и че днес няма къде да и осигури квартира и я попита дали е проблем те да остане тази вечер да спи в неговата стая, докато и намери стая. След разговора му с нея той ми каза да отивам да раздавам и да му се обадя по-късно да се видим. Аз не отидох да раздавам флаери а отидох при една приятелка и с нея започнахме да четем за него в интернет. От няколко сайта и от този сайт разбрахме че е изрод и че подмамвал момичетата по същия начин като мен. Аз му се обадих да му кажа че няма да работа при него и всичко приключи. Но се притеснявам много за това момиче с което той говори по телефона и и каза да спи в неговата стая. До колкото разбрах по разговора им тя май се е съгласила. Незнам какво а правя.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори октомври 2024 г.
50-ото Народно събрание
Втора лига сезон 2024/25
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: