Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Започна ли предизборната война в Сандански? ГЕРБ се възмутиха от кмета
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 18:55 / 24.09.2011Коментари (1)268
© Blagoevgrad24.bg
Започна ли предизборната война в Сандански? ПП ГЕРБ се възмутиха от действията на кмета Андон Тотев и разпратиха своя декларация до медиите, която Blagoevgrad24.bg публикува без промени и съкращения:

Ние, ПП ГЕРБ-Сандански, изразяваме силно възмущение и искрено учудване от факта, че от името на кмета на общината Андон Тотев бе разпространено съобщение до всички заинтересовани политически партии и коалиции, регистрирани за участие в предстоящите избори за Президент и Вицепрезидент на РБългария и за органи на местното самоуправление, че от 27.09.2011 г. ще бъде затворена за ремонт единствената в града голяма зала, намираща се в Дома на културата на пл. "България" №1.

Това е единственото място с капацитет над 500 души за среща или публичен диспут. Да, симпатизантите на ПП ГЕРБ са десетки повече, но със затварянето на залата се ограничават правата на всички партии и коалиции, участващи в изборите.

Вероятно г-н Тотев смята общинската собственост за бащиния,  след като е ангажирал залата за откриване на кампанията си на 26.09.2011 г. и веднага след това я затваря, възпрепятствайки по този начин достъпа на ПП ГЕРБ и всички останали участници в изборите до залата.

Като кмет на общината г-н Тотев е длъжен да се грижи за всички нейни граждани като добър стопанин, независимо от политическите им предпочитания. С този акт обаче той осъществява политическа репресия спрямо онези граждани на Сандански, дръзнали да изразят различна от неговата воля.

Ние питаме: Защо през изминалите 8 години Вие, г-н Тотев не построихте друга зала за нуждите на курортния ни град? Защо не направихте ремонта на тази в Културния дом преди изборите, за да може хората да влязат в ремонтирана и обновена зала, каквато заслужават? Или смятате, че и тези избори са Ви в "кърпа вързани" и останалите кандидати няма нужда да се срещат с хората "очи в очи"?

Не, г-н Тотев! Санданчани и жителите на общината вече не могат да бъдат залъгвани. Вие не играете "феър плей" и това вече е ясно на всички. Този отчаян израз на силово налагане на правила от Ваша страна показва само едно - безсилие и страх от загубата на изборите, която несъмнено предусещате.

Ние, ПП ГЕРБ-Сандански призоваваме всички останали партии и коалиции, участващи в изборите, да подкрепят тази Декларация, с която се обявяваме срещу затварянето за ремонт на залата в Културния дом точно в този момент и покажат, че са готови за честни избори в община Сандански.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 25.09.2011 г.
0
 
 
за г-н БАХАНОВ ! ЗАЩО ???нищо не се прави - факти - жалко ! смях през сълзи .... Често четем, че областната управа Благоевград е разпоредила проверки - кога за пропаднали улици в Ново Делчево, кога за незаконни строежи до водоема в с. Дебрене, училищни ниви м. БАНСКИ ПЪТ с. Поленица община Сандански, кога за нещо друго. Жалко е, че нищо не четем за резултати от проверките. Много дълги проверки, сякаш изследват историята на човешката цвилизация !
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Януари 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: