Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Зет запали вратата на тъщата си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:50 / 10.01.2012Коментари (0)257
Зет запали входната врата на тъща си, която не го пусна в къщата, съобщи сайтът на вестник "Струма". Петър Добрев от село Сапарево, община Сапарева баня, и съпругата му Димитрина Добрева от една година имали семейни проблеми и мъжът непрекъснато вдигал скандали. Димитрина взела децата и отишла да живее при майка си Елена Апостолова в село Овчарци, община Сапарева баня.

На Йордановден Петър дошъл в майчиния дом на съпругата си, но като го видели да идва, тъщата Елена Апостолова и Димитрина заключили входната врата. След като не могъл да я разбие, Петър напръскал вратата с бензин и я запалил. Двете жени веднага извикали полиция и за броени минути патрулът пристигнал, изгасил вратата и озаптил озверелия Петър Добрев.

Няколко дни преди да подпали входната врата зетят дошъл отново в дома на тъщата и се заканил, че ще ги запали и ще изгорят живи.

Петър Добрев е задържан за 24 часа в Районното управление на полицията в Дупница. Началникът на управлението Борислав Динев каза по телефона, че все още се работи по случая и не може да се дадат достатъчни данни за взаимоотношенията в семейството и причините, поради които Добрев запалил входната врата. Все още не може да се каже и какво обвинение ще му бъде повдигнато или ще мине само с наказаание по УБДХ.

Димитрина Добрева работи в счетоводната къща на Иван Коледаров в Сапарева баня. Мъжът й Петър е строител и шофьор в строителна фирма в курортното градче. На Петър Добрев това е втори брак, а за Димитрина - първи. От брака си имат две деца - четвъртокласник и дете на 1 година. Бебето преди по-малко от година, още като пеленаче, бе попарено от баба си, докато го къпе.

Тогава двамата родители се сплотили, за да спасят живота на детето си, но след като то се възстановило, започнали отново скандалите, сподели съседката на Димитрина Апостолова - Йорданка Пешева.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори октомври 2024 г.
50-ото Народно събрание
Втора лига сезон 2024/25
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: