Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
ФК „Банско” ще играе четири контроли в Анталия
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:20 / 25.12.2009Коментари (0)167
©
Кметът на Банско Александър Краваров каза, че бордът на директорите във футболния клуб, който завърши есенния дял на Западната "Б" група на първо място, ще се събере на 28 декември, за да одобри програмата за подготовка, изготвена от треньора Красимир Манолов.

До средата на януари отборът на Банско ще наблегне на физическата подготовка при местни условия, след което ще има 10 дневен лагер в Албена и две седмици подготовка в турския курорт Анталия. В югоизточната ни съседка тимът на Банско ще изиграе четири контроли, като съперниците ще бъдат уточнени на място. Краваров не изключи възможността за проверки с елитни тимове от страната, които ще са по това време на подготовка там.

Колкото до това по-лесно ли ще бъде на Банско да се пребори за елитен статут след оттеглянето на Константин Динев от Вихрен той коментира:

"Отборът на Банско не се страхува от никой, нито от Академик (Сф), нито от Вихрен. Нямаме за цел на 100 % да влезем в "А" група но няма да се откажем ако се отдаде такава възможност. Мисля, че стадионът ни не отстъпва по нищо от този на Спортист (Своге) и Локомотив (Пд). За това се надявам да вземем безпроблемно лиценз за елитната група. Отборът на Банско не е изкуствено създаден балон, колкото и да се иска на някой той да се спука. При нас премиите и заплатите не се различават по нищо от останалите.

Не се плащат баслословни суми на футболистите, просто се изплащат навреме. За това бюджетът и за следващата година е гарантиран и няма да има проблеми, ако заиграем в "А" група от финансова гледна точка", коментира Александър Краваров. Градоначалникът на зимния курорт обеща, че през пролетния полусезон ядрото в отбора ще се запази и селекцията ще се ограничи в привличането на две-три нови попълнения

Източник: Novsport.bg






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Тотнъм твърд фаворит срещу Карабах
Впечатляващо! Българка се нареди до Мартина Навратилова и Крис Евърт в тениса
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: