Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Ще връщат преотстъпени играчи в "Пирин"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:51 / 29.12.2009Коментари (0)177
©
Ръководството на Пирин обмисля да си върне част от преотстъпените играчи през зимния трансферен прозорец. Такива "орлетата" имат в отборите на Банско и Симитли. Един от шефовете на благоевградчани Петър Байкушев каза, че треньорът Стефан Грозданов е запознат с футболистите на Пирин, които играят за други отбори и ако прецени може да ги върне, за да заминат на подготовка с тима.

Силен сезон с екипа на лидера на Западната "Б" група Банско прави Веселин Стойков. Той вкара 10 попадения през есенния дял от първенството и не е изключено той да един от футболистите, които ще се завърнат в клуба-майка. Самият Стойков каза, че откакто играе в Банско никой от ръководството на Пирин не се е свързвал с него по какъвто и да е въпрос, така че не е запознат с намеренията на родния си клуб. Останалите, които са собственост на Пирин са вратарят Атанас Аршинков, Андрей Стоев, Александър Якимов и Богдан Стоянов.

В Септември (Симитли) пък играе Николай Димиров. Той също е с основна заслуга за доброто представяне на новака във втория ешелон. Освен да раздава голови пасове, Димиров вкара и няколко важни попадения за своя отбор.

От Септември (Симитли) пък казаха, че Иван Балтов и Александър Башлиев са вече техни играчи и Пирин няма права над тях. Те започнаха през лятото подготовка с „орлетата", впоследствие отново заиграха като преотстъпени в Симитли, след което двете ръководства се разбраха и те вече са собственост на отбора от Западната "Б" група.

На подготовка с първия отбор на Пирин тази зима ще заминат юношите Благой Стоянов и Илиян Христов. Петър Байкушев каза, че след продажбата на Даниел Пеев на Славия и интересът на Черноморец към Тодор Паланков, няма други оферти към техни играчи. Това обаче не означава, че до края на трансферния прозорец няма да има такива.

Треньорът Стефан Грозданов е набелязал футболисти, които могат да заместят спряганите за напускане играчи на Пирин.

Опитният специалист е решил да празнува Нова Година в Гърция и на път за южната ни съседка ще се срещне със своите помощници, за да сподели за своите намерения по отношение на подготовката.

Източник: Novsport






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Тотнъм твърд фаворит срещу Карабах
Впечатляващо! Българка се нареди до Мартина Навратилова и Крис Евърт в тениса
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: