Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Новият шеф в Пирин иска да отвори фен-шоп на стадиона
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 21:31 / 13.01.2010Коментари (0)148
©
Новият изпълнителен директор на Пирин Христо Дундалов сподели впечатленията си от двуседмичното му управление в Пирин. Той бе назначен официално на 1 януари, след като пребори повече от 30 кандидати допуснати да се явят на интервю.
Според него, на този етап е нужно да се подобри организацията в отбора. Това означава всеки да поеме повече отговорност и да се създаде по строг вътрешен правилник. Според него е нормално новините в клуба да излизат от него и от пресаташето на отбора, за това се надява това да стане практика и във Пирин. Също така той се надява в клуба от Благоевград да почне да се работи по европейски.

Това ще доведе до намаляване на групите в детско-юношеската школа.За сметка на това ще се увеличи качеството на подготовка при най-малките. Обмисля се дори вариантът най-талантливите да бъдат поощрявани по някакъв начин във вид на стипендии за да останат да играят в Пирин.

„Договори с малките не можем да подписваме. С отпускането на стипендии се надявам да задържим най-малките да останат в отбора. Те трябва да разберат, че Пирин е марка и е най-добрият трамплин за тяхното израстване", коментира Дундалов, който припомни какви имена са излизали от Пирин.
Също така новият шеф замисля създаването на фен-шоп на стадиона с цел да се увеличи популярността на отбора. Според него всеки отишъл на мач ще иска да си тръгне с някакъв сувенир и за това е нужно отварянето на такъв фен магазин.
Дундалов, който е действащ бейзболист на многократните шампиони на страната „Бизони" (Благоевград), каза, че няма да спира състезателната си кариера и през лятото ще намира време да играе поне по един бейзболен мач.

Младият шеф призна, че семейна трагедия, смъртта на баща е била причина да се върне от Лондон. Връщайки се в Благоевград той попаднал на обявата за работа в Пирин и решил да кандидатства. Още повече, че последната му специалност е именно спортен мениджър.

Дундалов владее няколко езика- английски, испански, немски, френски, сръбски и др. и вярва, че ще постигне желаните резултати в Пирин.

Източник: Novsport






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Впечатляващо! Българка се нареди до Мартина Навратилова и Крис Евърт в тениса
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: