Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Бивш пиринец бяга от Мездра във Вихрен
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 20:07 / 03.02.2010Коментари (0)111
©
Юношата на "Пирин" Руслан Иванов изненадващо се върна в последния си тим "Вихрен". Младежът минава за любимец на новия наставник на гладиаторите Йордан Боздански от времето, когато благоевградският Зико го привлече на 12 г. в школата на вече закрития "Септември-98" /Симитли/. След това пътищата на двамата се пресякоха още веднъж в "Пирин" /ГД/, но за кратко. Миналия месец по препоръка на абдикиралия президент Константин Динев ексорлето заедно с Кирил Джоров и Десислав Русев бяха командировани в "Локомотив" /Мз/ като част от сделката по трансфера на нападателя на железничарите Борислав Хазуров в новия клуб на бизнесмена "Локомотив" /Пд/.

В Мездра обаче Иванов издържа по-малко от месец, преди да се изнесе. Очевидци твърдят, че въпреки гръмките попълнения мизерията в състава, спонсориран от благоевградчанина Георги Бачев, е тотална. За хората на Коко Динев дори не се намерили тренировъчни екипи и били принудени да ползват анцузи и грейки с цветовете на "Вихрен". Междувременно треньорският щаб на курортистите намери светкавично втора алтернатива за пост номер 1 в състава, който остана без вратари след напускането първо на резервата Николай Годжев и онзи ден на есенния титуляр Павел Станев.

Конкуренция на новопривлечения от "Спортист" /Своге/ Димитър Симеонов ще прави страж от Несебър, привикан на проби по предложение на треньора на вратарите Радостин Станев. Старшията Йордан Боздански стартира тази седмица сгъстена серия от мачове, за да навакса изпуснатото по времето на безвластие в клуба след ерата "Коко Динев". В рамките на четири дни подопечните му ще изиграят 3 контроли.

Й. Боздански подчерта дебело, че жестоко се лъжат онези, които мислят "Вихрен" за приют за безработни. Омръзна ми да се разправям с играчи от кол и въже, които пристигат да се предлагат при нас. Нека всички са наясно, че отборът ни е добре окомплектован и се нуждаем от не повече от две солидни подкрепления, отсече специалистът.

Източник: в. "Струма"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Впечатляващо! Българка се нареди до Мартина Навратилова и Крис Евърт в тениса
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: