Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (4)
Изпълнителният директор на "Пирин" не знае нищо за Чиликов
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:02 / 05.02.2010Коментари (0)128
©
Изпълнителният директор на орлетата Христо Дундалов изрази недоумение от трансферната бомба "Георги Чиликов в "Пирин". В последните 24 часа запалени фенове в Благоевград облякоха бившия нападател на "Левски" и ЦСКА в зелено-бяло в стремежа си да разрешат проблемите в атаката на любимия си тим. Друга част от ултрасите пък продължават да залагат на коза "Евгени Йорданов".

Не знам за никакъв Чиликов. До мен информация за интереса ни към него не е достигала. Футболист от такъв калибър вероятно ще иска майка си и баща си във финансово отношение и едва ли трябва да таим напразни надежди, че ще се съгласи с нашите условия. С Гената не сме се чували от момента, в който отхвърли офертата ни, и това го приемам като ясен знак за неотстъпчивостта му. Ако все пак някой от двамата е готов да приеме предложението ни, естествено че никой не би бил против привличането им, заяви най-новият началник на "Дъбравска" 1.

Пиринци потеглиха в ранните сутрешни часове на вчерашния ден с автобус за Истанбул, откъдето самолетът им трябваше да излети за крайната цел Анталия в 20.30 ч. В групата изненадващо не фигурираше нито един представител на клубното ръководство. Това предизвика иронични подмятания за пестеливостта на акционерите в ущърб на имиджа на отбора и за очертаващата се излагация по нашенски пред чужденците. С обяснението на конфузната ситуация отново се нагърби Хр. Дундалов. Опасенията са несъстоятелни. За контактите на турска земя сме оторизирали да представлява клуба човек от туроператорската фирма, организирала престоя и контролите там. С отбора е и пресаташето Вили Елезов, който ще се оправя с превода. Аз имам тук по-важна работа от това да съм екскурзиант в южната ни съседка, защото предстои лицензирането ни за следващия сезон, коментира 16-кратният бейзболен шампион.

Наставникът Стефан Грозданов качи в рейса за Турция всичките си налични футболисти, с изключение на гипсирания Мирослав Тодоров и младоците от ДЮШ Ил. Христов и Бл. Стоянов. Шансове да се преборят за договор в четирите задгранични контроли запазват парагваецът Уго Баес и кадърът на "Пирин 2001" Станислав Костов. Последната информация за шотландското острие Грант Киър гласи, че ще се присъедини към орлетата не на истанбулския аеропорт, а направо в Анталия.

Източник: в. "Струма"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Впечатляващо! Българка се нареди до Мартина Навратилова и Крис Евърт в тениса
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: