Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (4)
Второразредни украинци смачкаха Пирин
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 21:32 / 15.02.2010Коментари (0)132
©
Неприятна загуба с 0:4 инкасираха футболистите на ФК Пирин, в последната си контрола на турска земя, от украинския Александрия, съобщават от пресслужбата на клуба. Зелените допуснаха набързо три попадения през първото полувреме и не успяха да върнат нито едно впоследствие. 

Пиринци започнаха с Макенджиев, Ризов, Попев, Митревски, Георгиев, Наков, Паланков, Златковски, Младенов, Кондев и Воденичаров. В 40 мин. в игра се появи Сандански, който замени Наков. След почивката влязоха Ганев, Дюлгеров, Иван Михов, Молдованов, Коцев и Баес, а пък още в 47 минута се появи и Якимов, който замени току що изгонения парагваец. Тридесет минути преди края влезе и Димиров. Срещата започна добре за орлетата, които видимо стояха по-силно на терена. Постепенно украинците изравниха темпото и мачът стана двуостър, като атаките се редяха една след една и към двете врати.

В 11 минута пиринци пропиляха най-чистото си положение в мача, след като Златковски бе изведен в коридор от Младенов, но македонския нападател останал сам срещу вратаря нацели гредата. В 15 мин. Попев стреля опасно от фаул, като вратарят изби топката с мъка в корнер. В 19 минута започна кошмарът за орлетата, като Локтионов бе изпуснат от централните защитници и сам срещи Макенджиев не сгреши.

Веднага след гола отново Златковски изпусна, след като от корнер намери топката добре с глава, но от няколко метра не успя да уцели вратата. В ответната атака отново идентична ситуация с първия гол, като пак Локтионов надбяга отбраната и отбеляза втори гол. Три минути по-късно падна и третото попадение, след като остро центриране бе засечено отново от кошмарния Локтионов с глава, и остави Макенджиев безпомощен.  

В 40 минута Златковски бе изведен опасно от Паланков по фланга, но центрирането му бе пропусната от двамата нападатели Кондев и Воденичаров. Втората част започна с пълна смяна в отбраната на благоевградчани. За съжаление мачът загрубя отще от началото на полувремето и след едно остро спречкване Баес бе изгонен с червен картон за разправия с противников играч, само 2 мин. след подновяването на играта. 

Пиринци се опитаха да натиснат, но за съжаление натиска им бе повече хаотичен. Ще се запомни един хубав удар на Коцев, който от 25 метра опита от воле да намери мрежата, но неуспешно. Украинците успяха да отбележат и четвърти гол дело на Ивашенко, който се извиси най-високо в наказателното поле на Ганев и отбеляза с глава. До края на срещата прехвърчаха искри на нервност и грубост от страна и на двата отбора, като не се случи нищо запомнящо се. Утре рано сутрин зелените тръгват по обратния път за дома, като се очаква да пристигнат в Благоевград късно вечерта.

 






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Впечатляващо! Българка се нареди до Мартина Навратилова и Крис Евърт в тениса
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: