Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (4)
Феновете на Пирин подкрепиха Ботев в борбата срещу Христолов
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:41 / 16.02.2010Коментари (144)365
© Blagoevgrad24.bg
Феновете на Пирин Благоевград подкрепиха привържениците на Ботев в борбата срещу Димитър Христолов и непозволяването на неговия тим да стартира участието си в пролетния дял на "А" група. След като бе изгонен от пловдивския стадион "Христо Ботев", Христолов реши да се пробва да пусне отбора да играе на стадиона в Благоевград, носещ същото име. Управата в Благоевград и феновете обаче заявиха, че няма да приемат този тим без съгласието на пловдивските фенове. Ето и декларацията от Пирин СС:

ДЕКЛАРАЦИЯ

Във връзка с изтеклата информация, че Ботев Пловдив има намерение да играе домакинските си мачове на градския стадион в Благоевград, АК Пирин СС категорично се противопоставя на опитите на Димитър Христолов - Селския да премести домакинските си мачове в нашия град. Призоваваме ръководството на „Спортни имоти" да не съдейства, по какъвто и да е начин на марионетките на Христолов.

Бидейки самите ние жертва на години некадърно управление на футбола в Благоевград, прекрасно разбираме болката на привържениците на Ботев Пловдив. Ще бъдем щастливи, ако след Пловдив, Благоевград стане втория град, който се включва в инициативата на феновете на Ботев - Христолов вън от България.

Председател на АК ПИРИН СС:
/К. Капчин/

Още по темата: общо новини по темата: 1
15.02.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Я чакай да попитам папагалите пардон мангалите от Ажисана: абе пернати сиганчета, като ви пратят тимчето в зоните за кой отбор ще викате? Ааа, верно за цесекато, за червените боклуци- то нали и вие си бяхте стари дружки по комунистическо-военно-партийна линия! Айде, фенувити на сесекату жъ имат ощи повичи публикъ с крумускити мангали!
0
 
 
ако на ботев пловдив му отнемат лиценза , да взимат някои лиценз на отбор от б група и това е
0
 
 
миналата година локо легна на вихрен , пирин легна на ботев , а за точката от последния кръг , мача се игра нормално и двата отбора изгубиха по 2 точки
0
 
 
папагали, не забравяйте да благодарите на пирин за това, че миналата година ви оставиха в А група и за точката, която ви подариха в последния мач
-1
 
 
още малко трътки,и ще се заяждате по форумите с любимец и марица
+1
 
 
Хайде полетете,хайде победете Вие футболисти от Благоевград!Благодарим Ви зелено-бели фенове на Пирин.Вие сте мъжкари и истински футболни фенове.Още веднъж,БЛАГОДАРИМ ВИ!
+1
 
 
БОТЕВ FOREVER -БЛАГОДАРИМ ВИ ПИРИН ЗА ПОДКРЕПАТА КОЯТО ОКАЗВАТЕ НА НАшИЯТ ВЕЛИК ОТБОР
0
 
 
един буфер долу , споменава чико , чико е на 2 место по изиграни мачове в а група 447 всичките с екипа на ботев пловдив и е на второ место по отбелязани голове в а група 194 всичките с екипа на ботев пловдив , чанпион с ботев пловдив през 1967, носител на купата 1962 с екипа на ботев пловдив , най голямата легенда на ботев пловдив
на 16.02.2010 г.
+1
 
 
Благодарности на Пирин и феновете му .. Жалките буфери могат само да завиждат - БЪЛГАРИЯ ОБИЧА ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ НА ИСТИНСКИТЕ ОТБОРИ - А БУФЕРИТЕ СА ДАЛЕЧ ОТ ТЕЗИ ПОНЯТИЯ !!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Впечатляващо! Българка се нареди до Мартина Навратилова и Крис Евърт в тениса
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: