Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (4)
В Пирин няма кой да вкарва голове
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:31 / 21.02.2010Коментари (0)161
©
Старши треньорът на елитния Пирин от Благоевград - Стефан Грозданов, коментира пред журналисти след днешната последна контрола преди подновяването на футболния шампионат, която отборът му загуби с 0:1 от Банско, че голямата слабост на тима си остава липсата на изявени голмайстори.
 
"Мисля, че в първото полувреме стана добър мач и хората, които пуснах в игра, бяха по-свежи и имаха по-голямо желание за игра. Прояви се обаче старата слабост - те не можаха да отбележат голове", каза наставникът на Пирин. Това е нерешим в този момент проблем. Второто полувреме футболистите, които влязоха, не показаха качества, че могат да се преборят за  титулярните места и да играят мачове в "А" група."
 
Грозданов съобщи, че по индивидуална програма се подготвя новият нападател в отбора - Тодор Симов, който разтрогна със Спортист /Своге/ и вече е играч на Пирин. Той е изпуснал втората част на подготовката и още не е в добро състояние. 

За първия мач - гостуването на Миньор в Перник, според Стефан Грозданов отборът му е готов във физическо отношение. "Нашият проблем е, че нямаме дълга резервна скамейка и ако излезе някой от титулярите, няма кой да го замести", допълни старши треньорът.
  
Красимир Манолов, старши треньорът на отбора на Банско, който е лидер в Западната "Б" група, отбеляза, че мачовете от предсезонната подготовка, включително и днешната победа, се забравят, но е важно другата седмица тимът да тръгне с победа. 

"Доволен съм, че момчетата направиха един хубав мач и дадоха достатъчно основание за оптимизъм, каза той. Те проявиха и най-важното във футбола - сърце, раздаване и, въпреки силния вятър днес - доста футболни умения. Това е нашата игра - обичаме да владеем топката повече. 

В съвременния футбол е важно да се вкарват голове и това беше поуката от контролните ни срещи в Анталия. Отборите, с които играхме, с това ни превъзхождат - правят малко атаки, но бързи, и са по-рационални и ефективни".
 
Красимир Манолов каза, че е доволен от представянето на отбора на Банско през първия полусезон и затова не са правени големи промени в състава. "Разчитам на същите футболисти, винаги има нещо, което не достига и може да се подобри, но важно е при нас, че отборът е силен като колектив и всички футболисти са равностойни. Ще разчитам на това и през втория полусезон".

Източник: sportni






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Впечатляващо! Българка се нареди до Мартина Навратилова и Крис Евърт в тениса
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: