Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (4)
Политически секс вади от равновесие привържениците на Пирин
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 01:34 / 27.02.2010Коментари (0)191
©
Политически секс е на път да извади от равновесие привържениците на орлетата, оставете футбола извън оргията на Общинския съвет, изригнаха вчера членовете на фенклуб "Пирин СС". В становището на сдружението с председател Константин Капчин се изразява остро недоволство срещу спирането на водоподаването за стадион "Христо Ботев", което обрича на разруха тревното покритие, подменено срещу 500 000 лева от джоба на данъкоплатците. "ВиК" забрани в началото на седмицата ползването на новия водопровод за поливане на терена поради липса на разрешителен документ за изграждането му.

Изказването на председателя на ОбС - Благоевград Костадин Хаджигаев, че е по-добре инвестицията да отиде на вятъра, щом не е спазена процедурата, допълнително наля масло в огъня. "Есесовците" излязоха с протестна декларация, в която се казва: "За пореден път в историята на Благоевград ставаме свидетели на абсурдни и противоречиви решения от общинските съветници, касаещи пряко нашия любим клуб ПФК "Пирин". Като че ли не сме страдали достатъчно от некадърни футболни управници, а сега, когато нещата горе-долу са влезли в правилното русло, политически секс е на път да извади от равновесие привържениците на отбора.

В продължение на близо година немили-недраги митарстваме по стадионите в Кюстендил и "нашия любим" Симитли. И когато най-сетне тръпнехме в очакване на първия домакински мач на собствения митичен стадион "Христо Ботев", общинският примат Костадин Хаджигаев изрази готовност да се поругае безпрецедентна инвестиция, която самият той и неговите по-нисши в животинската еволюция съплеменници одобриха. АК "Пирин СС" се разграничава абсолютно от целия политически хомосекс и апелира футболът и футболният клуб да бъде оставен извън оргията, която се случва в ОбС - Благоевград. Настояваме за моменталното възобновяване на нормалното напояване на най-хубавия терен в България. Ние сме готови за конкретни действия срещу политическото узурпиране на ПФК "Пирин".

Както обикновено, ако се стигне до такава ненужна война, ние ще я спечелим, но защо силните на деня "експерти" от ПП "ГЕРБ" се опитват да лишат гражданите от най-силната им любов - емблемата "Пирин". АК "Пирин СС" успя вече веднъж да обедини две крайно различни идеи и интереси, като с радикални действия допринесе за обединението на футболните клубове в града, но тогава ставаше въпрос за футбол, а сега за политика, в която ние не желаем да се намесим, но ако сме принудени, ще успеем и там." /Б.р. декларацията поместваме без редакторска намеса/.

Източник: в. "Струма"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Впечатляващо! Българка се нареди до Мартина Навратилова и Крис Евърт в тениса
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: