Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (4)
Треньорската рокада не спасява Марек в момента
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:36 / 01.03.2010Коментари (0)80
©
Марек" не проработи. Под ръководството на новия наставник Найден Найденов, заменил преди седмица подалия оставка Милчо Миланов, дупничани не излязоха от ролята на брашнян чувал на предпоследния турнир от редовния сезон в суперлигата за купа "Филипови" в Монтана. В последния си мач вчера тимът от града на барикадите допусна разгром на нула срещу претендента за медали "Лукойл Нефтохимик". Бургазлии стигнаха без съпротива до успеха с 3:0 /25:12, 25:17, 25:22/. В първите два дни марекчани паднаха от абсолютния аутсайдер "Монтана" и от "Славия" с по 1:3, с което позволиха на белите да ги изместят от 6-то спасително място.

Статуквото едва ли ще се промени в заключителния турнир в Бургас от петък, в който обезкървеният от масовата разпродажба на ключови фигури отбор от Дупница ще се изправи срещу съставите от другата група - грандовете "Левски-Сиконко" и ЦСКА, съседите от "Пирин-Балканстрой" и "Арда". Надеждите на феновете да продължат да гледат елитен волейбол в зала "Спортна" и догодина са свързани с предстоящото увеличаване броя на клубовете във висшия ешелон от 8 на 10. С въвеждането на промяната няма да има изпадащи отбори от суперлигата, а от долната дивизия ще влязат директно първите два в крайното класиране.

Независимо от изхода на оставащите мачове преди плейофите, непоклатим на четвъртата позиция изглежда "Пирин Балканстрой". Жребият прати разложани в групата в Кърджали и още на старта хората на Мирослав Живков отнесоха основния си преследвач "Арда" с 3:2 гейма. Очаквано пиринци инкасираха поражение в следващия си двубой срещу лидера ЦСКА с 0:3, а в следобедните часове на вчерашния ден излязоха срещу "Левски-Сиконко" в протоколна среща.

Източник: в. "Струма"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Впечатляващо! Българка се нареди до Мартина Навратилова и Крис Евърт в тениса
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: