Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (4)
Пирин ще вгорчава живота на Литекс
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:31 / 05.03.2010Коментари (0)220
© Blagoevgrad24.bg
Уважение към съперника, никакъв страх и добро настроение има в отбора на Пирин преди шампионатния двубой с лидера в първенството на „А" ПФГ - Литекс, който ще се играе в неделя от 13 часа на стадион „Осогово" в Кюстендил. Това заяви на пресконференция старши треньорът на благоевградските „орлета" Стефан Грозданов.

„Очаква ни сериозен мач", каза той. „Подготовката на отбора бе на ниво. Момчетата работиха добре, с настроение от победата в първия кръг при гостуването на Миньор /Перник/. Дано времето и теренът спомогнат за един хубав мач, интересен и за публиката. Нямаме проблеми в отбора с контузени и наказани, единствено ще отсъства Димитър Воденичаров заради получения червен картон в миналия кръг. Футболистите, които работиха най-добре през седмицата, ще вземат участие в срещата."

В отговор на въпрос дали промяната на деня на мача с Литекс е объркала по някакъв начин плановете на отбора Стефан Грозданов отговори отрицателно. Според него обаче при подобна ситуация най-малкото, което трябва да се направи, е да се потърси съгласието и на клуба-домакин, в случая Пирин.

Наставникът на Пирин заяви още, че няма притеснения по отношение на съдийството за предстоящия двубой. Според него не би трябвало да се оказва психически натиск върху съдиите преди мачове, както правят някои други треньори. „Това е важен мач както за Литекс, така и за Пирин, и вярвам, че са избрали подходящ човек", каза Грозданов. Той не знае и не очаква да има някакво допълнително стимулиране за състава на Пирин от страна на трети отбори.

Стефан Грозданов съобщи, че няма да има съществени промени както в стила, така и в състава на Пирин за предстоящия мач, освен наложителната от отсъствието на Воденичаров. Нападателят Тодор Симов ще бъде в групата за срещата, но в последния момент ще се види дали ще играе.

Другото последно попълнение - младият нападател Иван Площаков, е в добро състояние, тренира и ще изиграе два мача с дублиращия състав на Пирин срещу Литекс и Славия и след това ще се прецени дали ще остане, за да бъде в помощ на отбора до края на първенството, съобщи Грозданов. „Казвал съм многократно, че Пирин се нуждае от нападатели и няма да се откажем от нито една добра идея или възможност, защото следва сгъстена програма от мачове в първенството и ни е нужда широка скамейка", коментира опитният специалист.

За феновете на Пирин е организиран транспорт зо Кюстендил в неделя, съобщи пресаташето на клуба Велислав Елезов. Автобусите тръгват в 11 часа от паркинга при РИОКОЗ /ХЕИ/. Цените са 1 лв. за ученици, 2 лева - за притежатели на абонаментни карти, и 4 лева - за всички останали.

Източник: Sport1






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Впечатляващо! Българка се нареди до Мартина Навратилова и Крис Евърт в тениса
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: