Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (4)
Пирин нокаутира кандидат-шампиона Литекс
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:03 / 07.03.2010Коментари (2)825
© Blagoevgrad24.bg
Отборът на Пирин-Благоевград изнесе футболна лекция на кандидат-шампионите от Литекс. „Орлетата" по категоричен начин надиграха ловчанлии и на терена, ако някой не знае временното класиране на отборите съвсем спокойно може да каже, че състезателите на Стефан Грозданов за водачи в майсторската група. Победата с 4:1 дойде закономерно с оглед на това, което пиринци направиха на стадиона в Кюстендил. След силни няколко минути за Литекс, халфовете на Пирин изравниха играта и започнаха да редуват атака след атака към вратата на Галато. Така се стигна до 25-та минута, Дани Младенов размина няколко защитници на ловчнлии и отбеляза за 1:0. До края на първото полувреме и двата състава имаха положения за гол, но до ново попадане не се стигна.

В началото на втората част Литекс се опита да промени нещата на терена, като стигна до изравнително попадение чрез Ивелин Попов в 51-та минута. Това не стресна възпитаниците на Стефан Грозданов и те продължиха да търсят нови голове във вратата на гостите си. В 61-та минута Драги Коцев с глава прониза вратата на противника и направи резултата 2:1. „Орлетата" не спряха дотук и само след минута Кондев окончателно вгорчи живота на ловчанлии с трети гол. Разгромът на Литекс беше оформен в 85-тата минута с гол на Златковски. От мача се видя добрата работа на спеца Грозданов. Неговите момчета показаха много футболни качества за нашите стандарти, грамотна тактическа игра и традиционния пирински дух. Така, ако действително е имало оферта от шефовете на ЦСКА за финансов стимул то те нека си удържат на думата.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Браво, орлета! Бяхте супер. Успехи и само напред! Поздрави от Пловдив!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Впечатляващо! Българка се нареди до Мартина Навратилова и Крис Евърт в тениса
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: