Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (4)
Бербатов не е доказал, че може да обръща мачове
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 01:05 / 09.03.2010Коментари (0)288
©
Вестник "Сън" пусна традиционния коментар на аналазитора Стивън Хауърд, в който пак място намира Димитър Бербатов. Трябва или не да играе Уейн Руни срещу "Милан" в сряда в Шампионската лига? Ето го отговорът на "Сън". "Когато Алекс Фъргюсън каза: "Когато италианците твърдят, че това е паста, аз проверявам под соса дали е вярно."

Сега сър Алекс започна своята игра, очаквайки "Милан" в Шампионската лига в сряда. Фъргюсън казва: "Руни е под голям въпрос. Теренът на "Уембли" го уби."

Слуховете за "смъртта" му изглеждат малко пресилени. Именно Руни беше разликата между "Юнайтед" и "Милан", когато вкара два гола с глава на "Сан Сиро". Ако не играе на "Олд Трафорд", везните ще се наклонят в полза на италианците, които са вкарвали четири пъти в първите 30 минути на досегашните мачове срещу "червените дяволи".

Фъргюсън започва атака. Първо срещу Фабио Капело, който пусна Руни да играе цели 86 минути срещу Египет. Второ срещу Футболната асоциация и свещения стадион "Уембли". И трето - накара треньорът на "Милан" Леонардо да се чуди.

След като Руни почива в събота срещу "Уулвърхемптън", изглежда немислимо да бъде оставен извън състава за най-важния мач през сезона. Особено след като Майкъл Оуен е контузен и няма да играе повече през сезона, Фредерико Македа е с контузия, а Дани Уелбек е под наем в "Престън".

Димитър Бербатов игра впечатляващо във финала за купата на Англия срещу "Астън Вила", но е направил прекалено малко, за да докаже, че може да обръща мачове или да вкарва голове като Руни. Българинът има само девет попадения през сезона и нито едно в трите мача от Шампионската лига, когато бе на терена. Ако погледнем от още по-близо, с изключение на гола при 1:3 срещу "Евертън", останалите са срещу борещи се за спасение отбори - "Уигън", "Стоук", "Съндърланд", "Блекбърн", "Хъл", отново "Уигън", "Бърнли" и "Портсмут". Трудно може да се повярва, че ще успее срещу "Милан", който вкарва по три гола на терена на "Реал" и "Ювентус".

Източник: в. "Труд"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Впечатляващо! Българка се нареди до Мартина Навратилова и Крис Евърт в тениса
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: