Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (4)
Следващото домакинство на Пирин вероятно пак в Кюстендил
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 19:04 / 11.03.2010Коментари (0)184
© Blagoevgrad24.bg
Заради обилния снеговалеж през последните два дни, футболистите от Пирин (Благоевград) проведоха част от последните си тренировъчни занимания на игрището с изкуствено покритие на хотел "Езерец" . Наложи се да се търси и допълнителна работна ръка, за да се почистят от снега и направят годни за тренировки терените на клубната база в село Рилци, съобщи за БТА пресаташето на клуба Велислав Елезов.

Всички футболисти на Пирин са здрави, няма контузени преди мача в събота със Славия в София. Срещу бившите си съотборници от най-стария столичен клуб се очаква да излезе нападателят Димитър Воденичаров, чието наказание изтече, но този път заради наказание ще отсъства халфът Тодор Паланков, съобщи Елезов. Повече подробности преди съботния мач ще даде утре на редовен брифинг старши треньорът на отбора Стефан Грозданов. Срещата ще се проведе в клубната пресконферентна зала на стадиoн "Христо Ботев". По повод тръгналите слухове, че има вариант срещата със Славия в събота да бъде отложена, от Спортно-техническата комисия на БФС са уверили, че кръгът ще се играе по план, информираха още от благоевградския клуб.

Клубът на феновете АК Пирин СС и ръководството на Пирин организират превоз за запалянковците, желаещи да наблюдават двубоя в събота срещу Славия в София. Автобусите ще тръгнат в 12:00 часа от паркинга зад РИОКОЗ (ХЕИ). Цените за пътуването остават непроменени - 1 лв. за ученици, 2 лв. - за притежатели на абонаментни карти, и 4 лв. - за всички останали.

Вече е сигурно, че и следващият шампионатен домакински мач на Пирин - на 21 март със столичния Локомотив, ще се играе на стадион "Осогово" в Кюстендил, съобщи Елезов. Причината е, че неблагоприятните метеорологични условия и снегът са попречили за нормалния растеж на тревното покритие на изцяло обновеното игрално поле на стадион "Христо Ботев" в Благоевград.

Източник: topsport






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Впечатляващо! Българка се нареди до Мартина Навратилова и Крис Евърт в тениса
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: