Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (4)
"Пирин" иска да вземе халф на "Локомотив"(Сф), Грозданов вижда трудна сделка
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:01 / 20.03.2010Коментари (0)83
© Blagoevgrad24.bg
Елитният "Пирин" се прицели в халфа на неделния си съперник "Локомотив" /Сф/ Христо Златински. Кадърът на благоевградската футболна школа трети сезон облича червено-черния екип, но в настоящия шампионат треньорът Драгомир Окука все по-често го забравя на резервната скамейка, което не се нрави на бившия младежки национал. От това се надява да се възползва родният му клуб в търсене на заместник от лятото на напускащия в посока "Черноморец" Тодор Паланков.

Наставникът Стефан Грозданов подходи деликатно по темата и избегна директния отговор дали са предприети конкретни стъпки за завръщането на играча на стадион "Христо Ботев". Акционерите вече ме питаха за Златински. Казах им, че едва ли има треньор, който да не иска Ицо в състава си. Аз лично обаче не виждам как ще стане да дойде в нашия отбор, коментира старшията. Непреодолима бариера пред трансфера най-вероятно ще се окажат договорните отношения на футболиста с червено-черните, с които е обвързан до 30 юни догодина. Това автоматично значи, че преди изтичането на контракта за него трябва да се плаща на досегашните му работодатели.

"Локомотив" разполага с най-добрия атакуващ тандем в България в лицето на Мартин Камбуров и Цветан Генков. Давам си сметка, че играем със съперник с амбиции за Европа, а защо не и за шампионска титла у нас. Не виждам да отстъпва по нещо на другите претенденти, а в немалко отношения ги превъзхожда. Държа дебело да подчертая, че мачът с предишния ми тим, в който изкарах доста успешни години, не е по-специален за мен, а е един от многото, които ни предстоят до края на първенството.

Нямам никакви реваншистки настроения и цели, каза още Ст. Грозданов. Той не скри, че най-големите му притеснения са свързани с отсъствието на централния защитник Радослав Митревски. Наказанието му дойде в много неподходящ момент. Специално за този двубой доста ще ни липсва в борбата на втория етаж, който е един от силните козове на гостите, заключи дипломираният историк. Добрата новина от лазарета е, че капитанът Георги Георгиев ще бъде на разположение след проблемите в глезена през седмицата.

Източник: в. "Струма"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Впечатляващо! Българка се нареди до Мартина Навратилова и Крис Евърт в тениса
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: