Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (4)
Банско показа класа и смачка Рилски спортист
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 19:31 / 28.03.2010Коментари (0)429
©
При почти зимно време се игра мачът между отборите на Банско и Рилски спортист, в който домакините спечелиха с лекота с 4:1. Силният дъжд и вятър пречеха на футболистите , но по-добре се пригодиха към условията тези от отбора на домакините.

През първото полувреме на стадион Свети Петър възпитаниците на Красимир Манолов доминираха изцяло и отбелязаха три гола във вратата на Красимир Гьорев. Първото попадение в срещата бе дело на Недко Миленов в 15-та минута, който с прострелно центриране изпрати топката в десния ъгъл на Гьорев за 1:0.

В 20-та минута Любомир Чернев от Рилски спортист за грубо влизане срещу Веско Стойков получи жълт картон, а след това и за апорстроф към глания съдия Борислав Колев втори жълт и червен картон.

В 28-ма минута Фаик Таиров тръгна по десния фланг с топката, насочи я зад защитата и вратаря на гостите и Златинов с глава я изпрати в долния десен ъгъл на стража на Рилски спортист за 2:0. Третият гол в мача отбеляза Веско Стойков в 40-та минута. Тогава той тръгна на скорост по левия фланг, навърза трима от гостуващия тим и със страхотен шут покачи на 3:0, изпращайки от 7-8 метра в долния ляв ъгъл на мрежата на противника. В последните минути на първото полувреме домакините можеха да покачат, но Стойков и Златинов не бяха точни от близо.

Първият си удар в очертанията на вратата на Банско г остите отправиха едва в 34-та минута чрез Васил Киров, който след самостоятелен пробив по десния фланг стреля от 17-18 метра директно, но вратаря на Банско Атанас Аршинков улови. След почивката домакините продължиха да диктуват темпото и играта на терена. В 51-ва минута Петьо Динков тръгна на скорост по десния фланг с топката, пробяга около 30-тина метра с топката и от движение със страхотен шут обстрелва вратата на гостите, но Гьорев майсторски изби.

В 77-ма минута резервния вратар на домакините Иван Христов подцени създадената ситуация пред наказателното поле, беше надбяган от Митров, който с лекота изпрати топката в мрежата за 3:1. В 80-та минута Пейо Батинов след центриране на Миленов напредна с топката и със страхотен шут я изпрати в десния ъгъл на Гьорев за 4:1. В 87-ма минута след центриране от дясно пред наказателното поле на гостите от страна на Миленов Веско Стойков с глава разтресе напречната греда зад Гьорев.

Източник: topsport






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Впечатляващо! Българка се нареди до Мартина Навратилова и Крис Евърт в тениса
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: