Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (4)
В Пирин ще се дава шанс и на "резeрвните орлета"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:35 / 13.04.2010Коментари (0)161
© Blagoevgrad24.bg
Само наказаният полузащитник Янко Сандански, натрупал пет жълти картона, няма да бъде включен в групата на отбора на Пирин за мача от 24-ия кръг на първенството в "А" ПФГ срещу Спортист в Своге. Това съобщи на редовна пресконференция преди шампионатния двубой старши треньорът на благоевградските "орлета" Стефан Грозданов.

Предстои ни мач от сгъстения цикъл с отбор, който по мнението на всички специалисти е на път да се раздели с "А" група, каза Грозданов. Тези мачове по думите му имат своята специфика, защото отборите в положението на Спортист не са подложени на натиск да вземат точки на всяка цена и играят по-освободено. Наставникът на Пирин е убеден, че всички негови футболисти ще направят необходимото, за да спечелят срещата. Подготвяме се като за мач с най-силните отбори, защото и той като другите носи три точки, каза Грозданов.

При сгъстената програма от мачове и при невъзможността за много ротации при стеснения състав от футболисти, с който разполага, старши треньорът на Пирин ще търси освежаване на на един-два поста. На среща с акционерите на клуба е била обсъдена и тази тема с оглед на подготовката на отбора на Пирин за следващия шампионат. Затова и в оставащите мачове до края на първенството Грозданов ще дава шанс за изява на някои от т. нар. резерви.

Що се отнася до това, че кипърски съдия ще свири мача със Спортист /Своге/, старши тренорът на Пирин припомни, че решението за чуждестранен рефер е било взето от хората в БФС много отдавна, когато се е смятало, че това ще бъде напечен мач между два отбора - кандидати за изпадане от групата. Сега ситуацията е съвсем различна, но това решение остава в сила.

На въпрос, свързан с младите футболисти, тяхната подготовка и работата в детско-юношеската школа на Пирин, Стефан Грозданов отговори, че това е тема за дълъг разговор, че той е направил още при пристигането си в Благоевград своето предложение и че знае какво трябва да се направи, но засега тези проблеми изглежда са оставени на заден план. Той припомни и за някои ангажименти, поети от кмета на община Благоевград за оправяне на футболния интернат. Ако нещата продължават така, люпилнята на футболни таланти Пирин или този кладенец, както се изрази опитният специалист, може да пресъхне и вината няма да е на децата, които тренират.

Източник: gong







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Впечатляващо! Българка се нареди до Мартина Навратилова и Крис Евърт в тениса
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: