Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (4)
Кметът на Банско възмутен от съдийството на мача с Академик
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:30 / 17.04.2010Коментари (0)124
©
Почетният президент на Банско Александър Краваров изрази недоволството си от съдийството при домакинската загуба с 2:3 от Академик (София) в изтегления мач от 25-ия кръг на Западната "Б" група по-рано днес, предаде Спортал.

Основната претенция на домакините е за отменен гол на Владислав Златинов при резултат 1:1 в 42-ата минута, когато нападателят стпреля от фаул от 30 метра, топката тупна около голлинията, но попадението не беше зачетено, въпреки искането на играчите на Банско. Възпитаниците на Красимир Манолов останаха начело в класиранетос 51 точки, а Акадамек се изкачи на второ място с 48. Третият Видима-Раковски е с 47 точки и мач по-малко.

"Възмутен съм от съдиите, които ни изпраща комисията на БФС. Всички идват с предварително наточени секири да ни отрежат главата, включително и като домакини. Така бе напоследък и в мача срещу Балкан Ботевград, а и днес срещу Академик София. И в двата мача топката тупка зад голлинията, но няма кой да покаже центъра, защото не го желае. Не може страничният съдия да стои на 20 метра от голлинията и да не помага на главния арбитър. Аз не контактувам със съдии и ръководители от БФС. Досега никога не съм коментирал работата на съдиите, като не позволявам това да прави и треньорския щаб. След днешното порязване чашата на търпението преля. Жалко е, че съдийските безобразия стават пред очите на подрастващите поколения. Днес и двата отбора изиграха много хубав мач, за което ги поздравявам. Още веднъж подчертавам, че всичко е против успехите на нашия отбор", каза Краваров.

"Нашата цел в това първенство не е да влезем на всяка цена в "А" група. Преди започването на сезона заявих, че трябва да изградим добър отбор за стандарта на "Б" група и добра материална база и ДЮШ", допълни той.

Източник: Sport1






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Впечатляващо! Българка се нареди до Мартина Навратилова и Крис Евърт в тениса
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: