Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (4)
Отписаха ли “А” група в Банско? „Марек” с ценни точки за оцеляване
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:07 / 02.05.2010Коментари (0)131
©
В изминалия кръг на Западната „Б" футболна група отборите от Пиринско се представиха на различни полюси. Все повече в Банско из спортните среди на града се говори,че отборът не иска да влиза при майсторите довери източник на информация, на Blagoevgrad24.bg. Посочват се най-различни причини, но феновете на отбора още таят надежда, че догодина ще гледат на живо футболните грандове на страната. Разликата вече с преследвача „Видима" е само една точка, а и в дербито на кръга севлиевци имаха повече футболни аргументи на терена и заслужено победиха с 2:1.

Ценни точки спечели „Марек" на своя стадион „Бончук" и вече дупничани могат по-спокойно да очкават последните кръгове. С висок дух и динамична игра „Марек" победи „Балкан" с 2:1, като успя да поведе с два гола. Своя „дежурен" гол отбеляза Румен Ангелов- Шивача. Ботевградчани върнаха едно попадение, но за повече не им стигнаха силите.

С два гола на бившия „армеец" Евгени Йорданов и един на Светльо Георгиев, „Вихрен" победи „Септември" (Симитли) с 3:1 в дербито на Пиринско. Това показва, че „гладиаторите" не са отписали амбициите си за завръщане в елита, но непостоянните им игри ги отдалечиха от тази цел.

„Пирин" (Гоце Делчев) успя да се противопостави само едно полувреме на домакините от Ком-Миньор ( Берковица). През втората част на мача неврокопчани инкасираха два гола и логично отстъпиха с 0:2. Момчетата от южния град, ако си взимат домакинските мачове могат да бъдат спокойни за своето място в групата. В Гоце Делчев винаги се играло добър футбол и са излизали качествени състезатели, но в последно време сянката на безпаричието надвисна над отбора и явно това се отразява на играчите. Ако не се предприемат мерки в тази насока има голяма вероятност „Пирин" (Гоце Делчев) през следващия сезон да се бори за оцеляване с голобради момчета в редиците си.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: