Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (4)
"Козлите" играят мача на сезона във Враца
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:18 / 09.05.2010Коментари (0)146
©
Като мача на сезона определи треньорът на Банско Красимир Манолов предстоящия сблъсък в неделя срещу Ботев (Bp). Банскалии гостуват и ще търсят непременна победа, след като дистанцията намаля на 1 тoчка между тях и втория Видима след загубата в дербито от прекия съперник преди седмица.

В щаба на банскалии са се концентрирали пределно в собствения си двор и не желаят да коментират слуховете, че врачани ще бъдат инжектирани финансово, за да се хвърлят срещу настоящия водач в групата.

„Гледаме нас и не ни интересува нищо. Всеки може да говори, каквото си иска, или да печели пари по някакъв начин, което не е маловажно в тези времена на криза. Нашата цел срещу този безспорно качествен противник е единствено запазване на първата позиция и увенчаване с успех на усилията на целия сезон. Именно заради това този двубой е от особена важност за нас", коментира Манолов.

Треньорът на „козлите" няма да може да разчита на почти половината си титуляри, тъй като заради натрупани картони аут до края на шампионата е Иван Топузов, а за гостуването във Враца извън строя е и Димитър Петков.

Според наставника на тима от зимния курорт вече всички са свикнали отборът да играе с проблеми през пролетта и не се притеснява от липсата на двамата основни футболисти. Най-вероятно в защитния вал една от перспективите за решения на създалите се проблеми ще бъде залагането на Слави Шопов, а другата е младият Костадин Слаев, който напоследък се включва силно в игра.

Главоболията пред Красимир Манолов не свършват само с двамата, а се увеличават с още двама титуляри, след като Пейо Батинов и Петьо Динков са под въпрос. Двамата имат травми и тренират на облекчен режим.

Ботев (Bp) ще гони трите точки срещу лидера в Западната „Б" група. Старши треньорът Сашо Ангелов няма кадрови проблеми и ще хвърли най-доброто в мача срещу Банско. Изтърпелите наказания Росен Ванков и Емил Манолов със сигурност ще бъдат сред титулярите, което ще увеличи класата на врачани. През есента останалите претенденти за елита загубиха на стадион „Христо Ботев", затова мачът с Банско обещава да е интересен.

Източник: football24






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Впечатляващо! Българка се нареди до Мартина Навратилова и Крис Евърт в тениса
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: