Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (4)
Младите "орлета" наказаха Левски с 1:0 в мач със скандално съдийство
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 22:58 / 26.05.2010Коментари (1)135
©
Юношите на Пирин (родени 1995 г.) победиха с 1:0 Левски в първия сблъсък между двата тима за влизане в Републиканското първенство.

Двубоят на клубната база на домакините в Рилци бе белязан от безобразното съдийство на тройката от Кюстендил - Димитър Стоилов, Сашко Деянов и Емил Манасиев. Младият играч на Пирин Смаил Креболиев счупи ръка в областта на китката и бе закаран в болница.

Талантливите "орлета" стигнаха до голово положение още в 9-ата минута, когато удар на Денис Цолев мина на сантиметри покрай гредата. Малко по-късно Смаил Креболиев изпревари отбраната на Левски, а ударът му срещна главата на вратаря Любенов.

В 33-ата при сблъсък в наказателното поле на "сините" Креболиев падна лошо и си счупи ръката. След оказаната първа помощ, той бе закаран в спешния център в Благоевград от един от спонсорите на футболния клуб Спортика, тъй като липсваше линейка.

След почивката юношите на Левски бяха по-настойчиви, но тези на Пирин стигнаха първи до гола. В 55-ата минута Тодор Траянов центрира, стражът на "сините" изпусна топката, а от това се възползва Денис Цолев, който не сбърка - 1:0.

Две минути по-късно реферът Димитър Стоилов изгони за втори жълт картон Георги Найденов от състава на домакините. За сметка на това свири в 68-ата минута спорна дузпа за Левски, която Петър Хубчев пропиля, пращайки топката право в напречната греда.

Резултатът 1:0 се запази до края на двубоя, а реваншът на едно от помощните игрища на стадион "Георги Аспарухов" е в събота от 17:00 часа.

Източник: Sport1






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 18.12.2011 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: