ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Сладкарят Станислав повежда на Виолета във финала на Hell's Kitchen | ||||||
| ||||||
Станислав и Виолета извървяха дълъг път до финала. Сладкарят Станислав, който има стотици хиляди последователи в ТикТок, впечатли шеф Ангелов със силната си мотивация и желание да се учи. Перничанинът жънеше победа след победа и се превърна в естествен лидер. Опитната Виолета също се отличи като един от тихите водачи в кухнята. Сдържаната участничка от София представяше пред шеф Ангелов едни от най-красивите презентации и най-вкусни ястия. В битката за победата Станислав и Виолета ще разчитат и на титаните от сезон 5 – Цветомира, Васил, Кристиан, Асен, Клавдия, Мартин, Цанко, Мацоев, Наталия и Виктор, пише "България Днес". На път към върха двамата започват да готвят в отбори. |
Още по темата: | общо новини по темата: 5833 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/973 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Таксиметровите шофьори от Благоевград също се вдигнаха на протест
12:25 / 20.11.2024
Безопасен ли е креатинът за тялото ни?
17:29 / 20.11.2024
Абонамент
Анкета
ЗА НАС:
За контакти:
тел.: 0886 49 49 24
novini@blagoevgrad24.bg
©2009 - CurrentCopyrightYear Медия груп 24 ООД. Blagoevgrad24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Blagoevgrad24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Статистика: