Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (4)
Дани Младенов: Ако нямаше проблемитe с парите в Пирин, оставах
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:14 / 06.06.2010Коментари (0)167
© Blagoevgrad24.bg
Даниел Младенов бе един от най-добрите футболисти на Пирин през изминалия сезон. Младият нападател разтрогна договорa си с Пирин по вина на клуба и веднага името му бе свързано с трансфер в Левски. Младенов се съгласи да даде интервю пред "7 дни спорт", в което говори за финансовата криза в Пирин, бъдещия си отбор и интереса на сините към него.

- Как оценявате представянето си и шампионата като цяло?
- Лично за себе си го оценявам добре. Същото мога да кажа и за останалите момчета в отбора и за тима като цяло. Постигнахме добри резултати и всичко вървеше много добре. Доста от медиите в началото на сезона ни бяха отписали и коментираха, че Пирин ще изпадне. Ние обаче за себе си знаехме, че няма да изпаднем, а дори напротив - бяхме наясно на кое място можем да завършим първенството.
- Значи сте били сигурни в оставането?
- Ние въобще не сме си мислили, че ще изпаднем. Дори не сме повдигали тази тема в съблекалнята. Говорихме си, че можем да завършим на осмо място, което не успяхме да изпълним, но се представихме много добре.
- Напоследък се заговори за финансови проблеми в Пирин, а вие дори разтрогнахте договора си с клуба. Ако ги нямаше тези проблеми, можехте ли да останете?
- Разбира се. Винаги съм казвал, че ако ги нямаше тези финансови неуредици, щях да остана. Много ми харесва в Пирин и обичам този клуб. Разбирам се отлично и с всички момчета. Ако ги нямаше тези проблеми с парите, гарантирано щях да остана и да подновя договора си, ако ми беше предложено.
- Мислите ли, че може и други момчета от отбора да постъпят като вас и да разтрогнат договорите си с Пирин?
- Да. Смятам, че в скоро време ще има още напуснали. Все пак и ние имаме семейства, които трябва да гледаме. Когато не си взимал по три-четири месеца заплата, започваш да се притесняваш за близките си. Всеки от нас разбира, че има сериозна финансова криза, но въпреки това семейството е на първо място и трябва да го гледаш. Мисля, че и останалите от отбора разсъждават по този начин.
- Шефовете на тима не проведоха ли разговор с вас, за да ви успокоят относно финансовите проблеми в клуба и да ви уверят, че ще си получите парите?
- Шефовете лично говориха с нас и ни увериха, че ще си получим парите. Аз не се съмнявам в това и съм сигурен, че най-вероятно ще си вземем всички дължими суми, но на този етап аз лично нямам време да чакам, защото се нуждая от тези пари.
- Напоследък се заговори изключително много за интерес на Левски към вас. Има ли наистина такова нещо?
- Може и да има, но никой от Левски не е говорил с мен. Мога да ви кажа, че има голяма вероятност да замина за чужбина обаче. Водят се преговори с един отбор, в който да продължа кариерата си, но не мога да ви го кажа, тъй като съм много суеверен. Ако всичко се нареди, ще разберете. Въпреки това, ако наистина има интерес от страна на Левски към мен, това може само да ме ласкае.
- Все пак бихте ли играли в Левски, ако получите предложение от тях?
- Ако има интерес и предложение към мен от страна на Левски или ЦСКА, винаги бих седнал да го изслушам. Както знаете, Пирин е трамплин за играчи към двата гранда, а от там и към Европа, така че, ако има интерес, съм готов да седнем да преговаряме.

Източник: в. "7 дни спорт"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: