Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (4)
С 80 000 лева модернизират стадиона в Разлог
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:26 / 30.06.2010Коментари (0)225
© Blagoevgrad24.bg
С 80 000 лева от общинската хазна третодивизионият "Пирин" (Разлог) ще се сдобие с модернизиран стадион за предстоящото първенство в Югозападна "В" група. Ремонтът включва обновяване на тревното покритие, изграждане на дренажна система и помощно игрище, съобщават от общината. 

34 футболисти изведе на стадиона наставникът Иван Стойчев за първата лятна тренировка. Началото на подготовката бе поставено с шампанско в присъствието на инж. Красимир Герчев кмет на община Разлог и председателя на ОбС д-р Радко Тумбев.
За новия спортен сезон целите на момчетата от Пирин (Разлог) е влизане в "Б" професионална футболна група. "Всичко друго е провал. Отборът има реални шансове да постигне това, целия отбор и екипът са вложили много работа и труд", категоричен е Иван Стойчев.
В списъка на новите попълнения впечатлява името на Кирил Кръстев. Сред избраните от треньора са Иван Стойчев са Асен Георгиев, Димитър Влахов, Стоимен Ковачев, Ален Христов, Мартин Петров, Лазар Иванов. Отборът на Пирин (Разлог) ще се подготвят на терена в Годлево, Елешница и Белица.
Според наставника на момчетата от Пирин (Разлог), жителите на Разлог все повече се интересуват и подкрепят отбора. Това личи и по 70-те деца, трениращи в детско-юношеската школа. Треньорът не крие, че има тенденция за разрастване на школата. Тази идея ще бъде реализирана като бъде осигурен транспорт до близките села, така че децата, които искат да тренират да имат реално тази възможност. "Ще бъда удовлетворен, ако в близките 1-2 години наши момчетата започнат да играят в "А" професионална футболна група, а защо не и в чужбина. Имаме реални шансове за трансфер в Гърция, Турция, Русия. Пожелавам си след 3-4 години с наши местни кадри да атакуваме "А" професионална футболна група", заяви още Иван Стойчев.
Представянето на ФК Пирин-Разлог през изминалата спортна състезателна година е много добра. Отборът имаше добра изява и успя да се позициониране в призовите места. Момчетата изнесоха много стойности мачове, но липсата на опит, бързина, младостта на по-голяма част от отбора изигра негативна роля.

 







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: