ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Талантлив кулинар обра овациите в "Черешката на тортата" | ||||||
| ||||||
Менюто, което талантливият кулинар избра да подготви за компанията, беше изцяло "за споделяне". Той поднесе на гостите си няколко вида предястия като телешки тартар, салата с печен пипер, розови домати и брънза, крудо от риба тон и яйца с майонеза. Основното бе цяло печено пиле с картофен гретен и пачи крак, а десертът – бананово суфле, пише "България днес". Всички се убедиха, че Влади е открил своето призвание и той получи овации. Специалент гост на вечерята на Владимир бе човек, повярвал в уменията му на кулинар години назад и дал му шанс за стъпка напред в кариерното развитие на крехката възраст от 22 години. За финал двамата сами изсвириха нещо на две китари. Домакинът събра пълните 30 точки. |
Още по темата: | общо новини по темата: 6066 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/1011 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Таксиметровите шофьори от Благоевград също се вдигнаха на протест
12:25 / 20.11.2024
Безопасен ли е креатинът за тялото ни?
17:29 / 20.11.2024
Абонамент
Анкета
ЗА НАС:
За контакти:
тел.: 0886 49 49 24
novini@blagoevgrad24.bg
©2009 - CurrentCopyrightYear Медия груп 24 ООД. Blagoevgrad24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Blagoevgrad24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Статистика: