Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (4)
Днес "орлетата" могат да сменят треньора на Славия
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:59 / 21.08.2010Коментари (0)82
©
Двубоят от четвъртия кръг на "А" група на стадион "Христо Ботев" в Благоевград заварва домакините от Пирин и Славия в съседство в долната половина на таблицата. Двата тима са съответно на 11-ото и 12-ото място в класирането на 16-те тима в родния футболен елит, като активът е равен - по 3 точки. Те са спечелени от по една победа - с по 2:1 съответно над Сливен у дома и над Миньор навън.

Потенциалът на двата отбора обаче би трябвало да бъде съвсем различен. От миналото лято Пирин неотклонно спазва традицията да се разделя методично със звездите си. Първо Спас Делев отиде в ЦСКА, през зимата го последва капитанът Борис Галчев. Тогава в посока тъкмо Славия се пренесе Даниел Пеев. През лятото в Черноморец премина договореният отдавна Тодор Паланков, а в състава на временния лидер в "А" група Локомотив (Пловдив) се озова македонецът Драги Коцев.Това прави задачата на Пирин, която е нищо друго освен оставане в "А" група, твърде сложна. Още повече в клуба има напрежение заради конфликтите в управата. На всичкото отгоре изборът за предстоящия мач със Славия на треньора Йордан Боздански е силно ограничен.

В лазарета са Антон Костадинов, Янко Сандански, Радослав Митревски, Борис Кондев, Калоян Стоянов, Иво Михов, Мирослав Тодоров и вратарят Веселин Ганев. Юлиян Попев пък все още не е достигнал оптималната си форма. Както се вижда, става въпрос за почти цял отбор.

В Славия напрежение също има, като то идва от двете позорни домакински загуби - от новака Калиакра и изживяващия трансформация Берое. Феновете са на нож с президента Венцислав Стефанов и треньора Емил Велев. Въпрос на време е Кокала да си тръгне, но той е свикнал на ругатни от сезон 2008/2009, когато противно на всякаква логика стана шампион с Левски.

Кадровите притеснения в Славия идват от неясната ситуация с вратаря Райс Мболи и контузията на тарана Тодор Колев. Галин Иванов изглежда възстановен от травмата си в коляното и този път може да е в 11-те.

Източник: football24






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: