Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (4)
Намери ли Пирин (ГД) своя Абрамович в лицето на руския бизнесмен Андрей Иванов?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:37 / 21.08.2010Коментари (0)197
© Blagoevgrad24.bg
Изпълнителният директор г-н Иван Близнаков
Безспорно е, че мачовете на тимовете от Пиринско в Западната "Б" група са едни от най-интересните в нашия футбол. Макар да не са в елитна ни група по терените на  този регион може да се види много повече желание за победа, себераздаване и дух отколкото в половината отбори при майсторите. В един от най-южните ни градове- Гоце Делчев футболът е на почит и от много години насам с момчетата от Пирин (ГД) се съобразяват и грандовете. Тези дни се появиха информации за интерес към отбора на руския бизнесмен Андрей Иванов. Дали той ще стане финансов благодетел и какви са целите на "пиринци", специално за Blagoevgrad24.bg своето мнение  изказа изпълнителния директор на неврокопчани г-н Иван Близнаков. Той сподели следното:

"Да наистина има сериозен интерес към отбора на Пирин (ГД) от руския бизнесмен Андрей Иванов. Той пристигна преди три дни в Гоце Делчев да се запознае с обстановката. Не сме се интересували какъв е неговият бизнес, важното е, че в условия на криза ние имаме шанс да намерим своя финансов благодетел. Засега конкретни параметри на обвързване не са коментирани, но интересът от г-н Иванов е наистина сериозен. Той се запозна с базата, с отбора, треньорите. Прояви интерес и към тренировъчния процес на тима. Но както казах тепърва предстоят разговори, ако реши да инвестира в клуба. За момента потвърди и присъствието си на важния за нас мач с Банско.

"По темата "А" група е рано да се говори, ако се отдаде възможност бихме се борили за място сред майсторите. Отборът направи добър старт, но има още неща за изчистване. Ето например в Бяла Слатина момчетата показаха две лица в двете полувремена. Изиграхме може би най-слабото си първо полувреме от началото на сезона и много силно второ полувреме. За съжаление на можахме да върнем гола. Играем мач за мач и се стремим у младите да изграждаме характер на победители и добър отбор. Знаете, че ние основно работим с наши местни момчета, нещо като "Атлетико" -Билбао в Испания, затова когато футболистите излизат на терена се раздават докрай със много дух и сърце. И в момента в отбора са 20 местни и само 4 "пришълци". Има много талантливи състезатели, които ако работят сериозно имат голямо бъдеще. Камен Хаджиев, който дойде от "Шалке" и Васил Панайотов, както и още няколко имена, съм сигурен, че до няколко сезона ще са водещи състезатели в някои от грандовете."






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: