Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (4)
Марио Близнаков от Пирин (ГД) с хеттрик постави Банско на колене
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 20:47 / 21.08.2010Коментари (0)410
© Blagoevgrad24.bg
Футболистите на Пирин (ГД) изиграха най-силния си мач от началото сезона и след много агресивна игра и три гола на своя капитан Марио Близнаков победиха лидера на Западната "Б" група-Банско, предаде репортер на Blagoevgrad24.bg.

Възпитаниците на Войн Войнов започнаха мача по-добре. Те бяха групирани в защита, подсигуряваха се и бързо затваряха пространствата към своята врата. Неврокопчани атакуваха от самото начало, но си личеше тяхната скованост и пренавитост. Така се стигна до 19-та минута и при първата по- сериозна опасност пред тяхната врата след центриране Михайлов реализира гол с глава за банскалии.

Това не смути обаче момчетата на треньора Соколов и те заиграха още по-агресивно. Създадоха няколко чисти положения, но шансът не беше на тяхна страна. Все пак пресирането по целия терен и острите пробиви по дясното крило доведоха до изравнителния гол на капитана им Марио Близнаков. В 31-та минута той умело финтира и с красив фалцов удар простреля вратаря на Банско.

Второто полувреме пиринци започнаха още по-навито и с хъс, натикаха "козлите" в тяхната половина и редяха атака след атака. Така в 74-минута вездесъщият в този мач Близнаков реализира втори гол. Това не успокои домакините и те продължиха да натискат. Футболистите на Войн Войнов бяха объркани, нямаше никаква идея в играта им и логично получиха трети гол в 81-та минута. Марио Близнаков увенча отличната си игра с хеттрик. В последните минути неврокопчни се прибраха в своята половина. Това им костваше инкасирането на един гол в 89-та минута, резултатът стана 3:2, но за нещо повече банскалии нямаха нито време, нито сили.

Така Пирин (ГД) детронира Банско от върха на Западната "Б" група.

На стадиона присъства и руският бизнесмен Андрей Иванов. Знае се, че той проявява сериозен интерес към отбора на Пирин(ГД) и е готов да инвестира в клуба.

Специално за Blagoevgrad24.bg той заяви: "Много ми хареса мача, имаше заряд. Момчетата се раздадоха и заслужено победата бе за тях, силно впечатление ми направи голмайстора Марио Близнаков."

Господин Иванов тактично отклони въпроса за конкретни параметри на преговори с ръководството на Пирин и пожела на редакционния екип много успехи здраве.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Манчестър Юнайтед е твърд фаворит срещу Твенте, според букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: