Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
3 дни остават до началото на Националния шампионат по планинско колоездене в Боровец
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 19:08 / 21.09.2010Коментари (0)308
©
Снощи приключи предварителното онлайн записване за Националния щампионат по планинско колоездене в Боровец. До момента има записани над 130 човека, които ще се състезават в дисциплината спускане. Националният шампионат по планинско колоездене в България ще се проведе за първи път от три години насам и се радва на много голям интерес от страна на всички българи практикуващи този спорт. 

В края на месец юни тази година отвори врати първият байк парк в България от този калибър - Borovets Mountain Bike Park, който единодушно беше избран за домакин на шампионата. Паркът разполага с над 20 км маркирани и обозначени трасета за планинско колоездене с различни нива на трудност, подходящи за всички възрасти. На 24 септември стартира състезанието, което ще продължи 3 дни, и на 26-ти в неделя ще бъдат наградени най-добрите байкъри на България. Към проявата има интерес и от чуждестранни байкъри, участващи в категория DH Open. Организаторите от Българския колездачен съюз, Бороспорт, RAM Bikes и Concept Creative Crew са подготвили много изненади за участниците, както и много нови участъци по трасето, където ще се проведе самото състезание.

И така на 26 Септември ще станат известни най-добрите байкъри на България в дисциплината спускане. Най-атрактивната дисциплина в съвременното колоездене ще отсее и най-добрите жени в този иначе мъжки спорт. Арената на това събитие ще бъде Боровец и неговата лятна гордост - Borovets Mountain Bike Park. Очаква се много оспорвано състезание, поради изключително високия брой на записвания за участие. Домакин на всички гости на Боровец отново ще бъде хотел Рила. Място за колебание няма - Боровец отново ще докаже, че е предпочитаната лятна планинска дестинация на България за хора, обичащи активния начин на живот. Стани и ти част от този спектакъл на две колела.

 






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Пирин крачи уверено към връщане в Първа лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: