Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Мъжка битка с Миньоро, но 1:1
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 19:18 / 25.09.2010Коментари (0)189
© Blagoevgrad24.bg
Пирин и Миньор завършиха наравно 1:1 след мъжка битка в югозападното дерби от осмия кръг на А група. В интересен и оспорван двубой, хиксът бе най-логичният резултат, след като и двата състава нямаха твърде много голови положения. Точката не извади Миньор от зоната на изпадащите, и перничани остават предпоследни с четири точки, докато Пирин има осем, и е на 11-та позиция.

Първото полувреме не се отчете с нищо особено опасно, като единствено грешка в отбраната на Миньор можеше да се окаже фатална в 36-та минута. Тогава при една върната топка към Иво Иванов, той се подхлъзна, и едва изпревари връхлитащия Костов и с крак изби.

След почивката нещата бяха далеч по-вихрени, а след направените смени, феновете на двата отбора станаха свидетели и на много интригуващи ситуации. Резултатът бе открит в 65-та минута, като гостите поведоха. Любо Витанов се разписа, след като получи добър пас и с плътен удар прати топката в мрежата на Благой Макенджиев.

Младият талант на Пирин Станислав Костов не успя да изравни в 76-та минута, когато отново Иво Иванов бе блестящ на вратата си. Костов обаче се реваншира в 80-та минута, когато отправи страхотен удар от границата на пеналта, топката се отби в гредата, после в гърба на Иво Иванов и влезе във вратата за 1:1. Миньор извърши две смени в оставащите 10 минути, като първо в игра влезе нападателят Румен Рангелов, но явно предпочел да съхрани точката, накрая Стойчо Стоев заложи на откровена дефанзивна промяна, вкарвайки защитник за нападател. В крайна сметка замисълът му успя и перничани си тръгнаха с точка от Благоевград.

 Миньор продължава стабилните изяви, и след пет поредни загуби на старта на шампионата, вече е с два мача без поражение. Пирин пък взе пет точки от последните си три срещи и също се намира в добра серия.

Източник: gong.bg






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Пирин крачи уверено към връщане в Първа лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: