Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Официално: Левски без звездите си срещу Пирин
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:30 / 15.10.2010Коментари (0)130
© Blagoevgrad24.bg
Звездите на Левски Христо Йовов и Дарко Тасевски не попаднаха в групата на тима за двубоя с Пирин. Георги Петков също е аут от списъка за сметка на Божидар Митрев и Кирил Акалски. Шакиб Бензукан пък логично е извън състава, след като вчера бе изваден от представителния тим.

Наставникът на "сините" Ясен Петров е повикал и едва двама типични централни защитници за утрешната среща - Йордан Милиев и Иво Иванов.

Групата на Левски за двубоя срещу благоевградчани стана ясна след края на днешната тренировка на основния терен на стадион "Георги Аспарухов".


Бразилският офанзивен халф Жуниор направи тренировка с първия тим на Левски. Южноамериканецът ще остане на проби в тима няколко дни, след което треньорът Ясен Петров ще вземе решение за бъдещето му.

Македонският полузащитник Дарко Тасевски тренира и днес на облекчен режим. В заниманието се включи и бранителят на юношите старша възраст на Левски Христо Стамболийски. 18-годишният централен защитник може да получи шанс за изява в първия отбор, след като Шакиб Бензукан бе отстранен за неспазване на спортния режим.

След заниманието старши треньорът на "сините" Ясен Петров даде пресконференция. "Ние няма да рискуваме здравето на нито един от нашите футболисти. Ще действаме много внимателно. Извадили сме си поуки от случилото се с Христо Йовов", каза пловдивчанинът по повод контузията на Дарко Тасевски.

Той сподели, че през изминалата седмица голмайсторът на Левски Гара Дембеле е пропуснал само една тренировка и е готов за предстоящите предизвикателства, който стоят пред "сините".

"Всеки един футболист е ценен. Много пъти съм казвал пред вас, че идват моменти, в които всеки футболист трябва да защити себе си и Левски в даден момент. За нас мачът с Пирин е важен, колкото всеки друг", каза още Ясен Петров.

 

Групата на Левски: Божидар Митрев, Кирил Акалски, Дъстли Мулдер, Стефан Станчев, Иво Иванов, Йордан Милиев, Веселин Минев, Владимир Гаджев, Лъчезар Балтанов, Сержиньо Грийн, Мариян Огнянов, Александър Александров, Даниел Младенов, Жоазиньо, Андвеле Слори, Александър Киров, Исмаил Иса, Гара Дембеле.

Източник: sportni.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Пирин крачи уверено към връщане в Първа лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: