Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Пирин в глуха защита срещу Левски, дано да няма нокаут
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 20:15 / 15.10.2010Коментари (0)89
© Blagoevgrad24.bg
В групата на отбора на Пирин Благоевград за утрешния шампионатен двубой в София с Левски ще отсъстват невъзстановените от контузии Антон Костадинов и Георги Георгиев. Това съобщи на брифинг днес старши треньорът на "орлетата" Костадин Ангелов.
   
"Останалите, с изключение на трайно контузените, са налице. Напълно възстановен е Зоран Златковски. Най-вероятно в групата ще бъде юношата Смилен Златанов, тъй като имаме липса от вътрешни халфове. Той тренира с нас през седмицата и харесвам това, което показва", каза наставникът на благоевградчани.
Ангелов добави, че и Димитър Воденичаров със сигурност ще е в групата, но не е решил все още дали ще излезе като титуляр. Наставникът е доволен от формата му и ако продължава така, ще му дава все повече шансове за изява.
   
"Предстои ни мач с най-силния отбор в България, така че основното нещо, което трябва да изпълним, е да се защитаваме добре, коментира старши треньорът на Пирин. При всички положения ще имаме шансове за контраатака, надявам се да ги използваме. Разбирам, че и съперниците ни имат проблеми, но за мен всички футболисти на Левски са равностойни, така че те не са толкова големи, колкото пресата спекулира на тази тема. Мисля, че в Левски всеки може да замести всеки.

Моите очаквания са да направим един силен мач и нека резултатът да е следствие от играта на двата отбора. Опасявам се не от съдийството, а от евентуално притеснение от наша страна, все пак играем срещу Левски", каза още Ангелов.

Наставникът на Пирин каза в отговор на въпрос, че дори и да се случи така, че отборът му да се защитава с десет играчи, ако Левски е добър отбор, ще трябва да вкарва голове: "Доста обвинения има, че отборите се бранят. Ако другите са достатъчно добри, нека да вкарват, въпросът е дали ние ще се защитаваме добре".

Източник: sportni.bg






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Пирин крачи уверено към връщане в Първа лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: