Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Зрелищно 3:3 за юношите на Пирин под 19 в Пловдив
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 18:21 / 25.10.2010Коментари (0)106
© Blagoevgrad24.bg
В много зрелищен и мъжки двубой, юношите под 19 години завършиха наравно 3:3 в гостуването си на Локомотив Пловдив днес, съобщават от пресслужбата на клуба. Малките орли повеждаха два пъти в резултата, но за съжаление изпуснаха победата в края. До равенството се стигна не и без реверанс от главния съдия в срещата, който отсъди несъществуваща дузпа за домакините при 0:1, а пък в същото време спести откровен червен картон за Локомотив, когато във четвъртата минута Карачанаков бе спънат за категорична дузпа, след като оставаше сам срещу вратаря, от която стана и първото попадение за гостите дело на потърпевшия.

Старши треньора Илия Христов заложи на: Карадалиев, Златанов, Тренчев, Запрянов, Вакадинов, Текмеджиев, Златанов, Мутавджийски, Карачанаков, Кирилов и  Григоров. След почивката в игра се появиха още Заков, Божинов и Тодоровски.

Срещата започна с две бързи дузпи и за двата обора, които бяха съответно реализирани. Домакините излязоха напред в резултата, като попадението им отново бе от съмнително положение, като този път страничния съд спести засада. Пиринци изравниха в края на полувремето чрез Текмеджиев, който бе най-съобразителен при една грешка в отбраната Локомотив. Втората част започна с тотален натиск на зелените, като положения за гол изпуснаха Крачанаков, Кирилов и Златанов. Текмеджиев пък удари греда в 54 мин. В 61 минута Кирилов бе най-точен за пиринци, като намери една топка от границата на наказателното и с хубав удар отбеляза. За съжаление орлите се пропукаха накрая, като при едно статично положение и създал се карамбол домакините изравниха.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Пирин крачи уверено към връщане в Първа лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: