Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Ян Карасек печели първият голф турнир на ETEM в Пирин Голф & Кънтри Клуб
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:55 / 26.10.2010Коментари (0)110
© Blagoevgrad24.bg
Шампионът Ян Карасек
След оспорвана игра Ян Карасек спечели първото място в дивизия А с 37 нетни Стейбълфорд точки, съобщават за Blagoevgrad24.bg от общината. Той има възможност да се наслади на уникалната награда, предоставена от спонсора - ювелирна голф монета, изработена от БНБ. Добри резултати показаха втория и третия в дивизията с най-високи хендикапи Илия Ел-Фелеки и Божана Димитрова, шампионка на България за 2010.

В дивизия Б най-добро представяне направи Иван Каназирев с 49 нетни Стейбълфорд точки, следван от Невян Симеонов с 43 точки и Николай Савов с 39 точки.  В третата дивизия с хендикап над 36.1 победителят е Трифон Сидеров, който показа най-доброто от себе си. Втори се нареди г-н Антон Панайотов с 46 точки, следван от Сергей Стойков с 44 точки.

В състезанието взеха участие над 80 човека, като паралелно с основния турнир се проведе пътинг състезание за клиентите, поканени от спонсора.

"Скъпи гости и приятели, бих искал да ви приветствам днес и да ви пожелая успех и спортменска игра. За първи път държа реч пред голфъри, но желанието на нашия екип е да направи този турнир традиционен" каза търговският директор на ЕТЕМ Христо Щерев, след което успя да направи Hole-
© Blagoevgrad24.bg
Божана Димитрова-шампионката на България за 2010г.
in-One на тренировъчната площадка.

Бяха разиграни и специалните награди «Най-дълъг удар», който спечели Карол Мистрик, «Най-близо до дупката», спечелена от Иван Делчев- само 1.24 метра от пина и необичайната награда за « В бункера» спечелиха тримата щастливци попаднали в бункера на 16 дупка- Кирил Маринов, Йордан Бошнаков и Ангелинка Давидкова. Те бяха наградени със закачливи награди - гребла за пясък.

Лидерът в разработването на архитектурните решения ЕТЕМ изненада гостите си с атрактивните подаръци, подготвени на старта на турнира, както и с уникалните награди за победители. Специална награда за най-добър брутен резултат спечели националът по голф Емил Марков - голф чанта с бранда на ЕТЕМ.

Запалили огъня и страстта към голфа, представителите на ЕТЕМ подготвиха забавен турнир на 9-ти грийн за всички участници.

Голфърите се състезаваха на 18 дупки на голф игрището Ian Woosnam. Форматът на турнира е Индивидуален Стейбълфорд с разделение на 3 дивизии. Турнира започна на шотгън старт. Едногодишното членство в Пирин Голф & Кънтри Клуб за Hole-in-One в деня на ЕТЕМ Голф Оупън не бе спечелено, но спонсорите обещаха, че ще го разиграят следващата година отново .

 






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Пирин крачи уверено към връщане в Първа лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: