Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Емо Наков: ЦСКА озвери футбола с некоректността си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 18:58 / 16.11.2010Коментари (0)226
© Blagoevgrad24.bg
Изпълнителният директор на Пирин Емил Наков нападна ръководството на ЦСКА за парите, които дължи по трансфера на Борис Галчев. Шефът на "орлетата" обвини "армейците", че озверяват футбола с некоректността си. Той визира задълженията на "червените" към малки клубове, от които са пазарували футболисти, а бавят плащанията. Така пък въпросните отбори не могат да си погасяват дори задълженията към държавата и НОИ.

"От името на Пирин мога категорично да заявя на колегите от ЦСКА, че ако миналата година някои отговорни фактори в клуба с червени очила са си затворили очите за задълженията за мегазвездата от село Ключ (б.р. Спас Делев), сега ние нито за момент няма да се поколебаем да сезираме отговорните институции за забавянето на парите за другата мегазвезда - Борис Галчев, закани се Емил Наков в седмичния си коментар за столичен спортен всекидневник. - Сега, когато изпитваме затруднения, ще стискаме зъби, но през пролетта при лицензирането некоректните ще трбва да си платят и лихвите, и нервите, които сме принудени да преглътнем".

Емил Наков призова на утрешното заседание на Управителния съвет на Професионалната футболна лига членовете да обърнат особено внимание на предстоящото лицензиране на клубовете, които са некоректни платци. "Забавянето на траншовете води до затруднения в потърпевшите отбори, които от своя страна не могат да плащат както заплатите, така и задълженията към държавата и НОИ, коментира още той. - Не е тайна за никого, че почти всички отбори от "А" група трудно събират пари дори за съдийските такси. Точно това ще бъде големият проблем на едно бъдещо заседание на Изпълкома, защото там ще се сблъскат коректни и некоректни платци. Не е честно един-два клуба в България да са стриктни при погасяването на своите задължения, а всички други да минават метър. В този смисъл, когато се стремим да забъркваме Литекс в някой скандал, трябва да погледнем и очевадния факт, че Гриша Ганчев не дължи и цент както на клубове, така и на институции. Пионери в това отношение са още Черноморец и Левски, всички останали имат огромни затруднения, а някои и некоректно отношение с партньорите си".

Източник: sportline.bg






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Пирин крачи уверено към връщане в Първа лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: