Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Войн Войнов: Всеки ден не се играе срещу Левски
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:40 / 19.11.2010Коментари (0)107
© Blagoevgrad24.bg
Дано Войната има по-весел вид след мача със "сините"
"Двубоят от 1/16-финалите от турнира за Купата на България срещу Левски е от особено значение за нас. Ще играем срещу много силен съперник, в чийто отбор играят доста класни български и чуждестранни футболисти. Няма да бъда неискрен, ако не кажа, че липсва напрежение сред момчетата. Всеки ден не се играе срещу Левски и ЦСКА и зарядът за този мач е голям. Почваме с 0:0 и играем, пък каквото стане. Срещу Левски нашите футболисти могат само да спечелят авторитет, самочувствие и уважение. Надявам се авторитетният арбитър Николай Йорданов и неговите помощници да бъдат на нужното равнище и да оставят 22-мата на терена да покажат на какво са способни", заяви старши треньорът на ФК Банско Войн Войнов.

Освен наказаният Атанас Аршинков, в групата на банскалии не попадна и излекуваният Марио Колчагов.

Кметът на община Банско Александър Краваров ще бъде на трибуните за мача срещу Левски. "Длъжен съм да подкрепя отбора в събота на стадион "Свети Петър". Изготвил съм щаб за подготовка на това голямо спортно мероприятие. В него влизат заместникът ми Лазар Захов и други длъжностни лица от кметската администрация, изпълнителният директор на футболния клуб Красимир Горанов и старши треньорът на мъжкия отбор Воин Войнов. Теренът на стадион "Свети Петър" е в отлично състояние и в пълна готовност за мача за Купата срещу Левски. Ще има четири пропускателни пункта, предварително уточнени с ръководството на МВР. Три от тях ще бъдат за феновете на нашия отбор и един за феновете на Левски."

"Ще има ВИП зона, в която ще се настанят ветераните футболисти, които ще бъдат с безплатни пропуски за мача. Освен 40-те предварително обявени униформени полицаи, ще има допълнителна охрана, в която влиза и началникът на местното РПУ. Няма да има допълнителни бонуси за евентуален успех в мача срещу Левски. Стига са говорили нашите футболисти само за пари, след както получават на време всичко, което им се полага. Знаем колко отбори от Б група не са получавали пари от дълго време насам.

Това ще е истински футболен празник за града и региона и нашите футболисти не бива да го помрачават. Нека този път те дадат всичко от себе си и ни зарадват в събота на стадион "Свети Петър", каза още кметът на общината.

Очаква се в събота преди мача Александър Краваров да посети футболистите в съблекалнята, както го правеше през изминалото първенство на Западната Б група.

Вероятен състав на Банско за мача с Левски: Христов, Зарев, Крушовски, Шопов, Мангурев, Кьосов, Калайджиев, Кавръков, Хазуров, Николов, Петков.

Източник: Sport1






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Пирин крачи уверено към връщане в Първа лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: