Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Световен шампион по кикбокс е спортист № 1 на Дупница
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 00:10 / 28.12.2010Коментари (0)226
Кикбоксьорът Славчо Павлов е ностител на тазгодишния приз "Спортист на годината", връчен тази вечер от община Дупница и Обединен спортен клуб "Марек". 9-окласникът, който е възпитаник на дупнишкия спортен клуб по кикбокс "Марек" получи отличието от кмета Атанас Янев. Тиинейджърът, завоювал трето място на Световното първенство по кикбокс за юноши в сръбската столица Белград, е един от деветимата спортисти на Дупница, включени от специална комисия в годишната класация.

На церемонията, състояла се в заседателната зала на Общинския съвет, на второ място беше отличен волейболиста на Марек Юнион-Ивкони Станислав Величков. Трета позиция комисията отреди за Красимир Томанов от таекуондо клуб "Гладиатор".

Таекуондистите Теодор Георгиев и Филка Атанасова пък бяха класирани съответно на четвърто и пето място. Шестата и седмата позиция останаха за състезателките на бадминтон клуб "Победа" Кристин Стойкова и Магда Димитрова. На осма позиция останаха състезателите по ММА Роберто Петров и Даниел Стойчков, а на десета шахматистката Мария-Магдалена Стоянова. Специални грамоти бяха връчени на младите спортни таланти. Зам.-кметът Йордан Йорданов обяви победителите в категория "спортисти, играещи в чужбина" - волейболистите Елица Василева и Цветан Соколов и Илияна Христова - бадминтон. Отбор на годината пък стана бейзболния "Девълс", успял да завоюва четвърто място - кадети, на Световното първенство.

Четирима треньори бяха отличени в категорията "треньор на годината" - бейзболистите Иван Пасков и Любомир Георгиев, треньорът по кикбокс Минко Минков и наставникът на волейболния Марек Юнион-Ивкони Виктор Карагьозов. Две училища получиха награди за добрите спортни постижения на училищните отбори - Гимназия "Христо Ботев" и ОУ "Неофит Рилски". Признание за приноса си към развитието на спорта пък беше отдадено Асен Шатровски и Илия Сушев.

Източник: dupnica.eu






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Пирин крачи уверено към връщане в Първа лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: