Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (1)
Роденият в Сандански футболен рефер Ристосков редовно печелел от тото
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 00:10 / 09.02.2011Коментари (0)344
© Blagoevgrad24.bg
40 суми над 1 милион лева е изплатило тотото от лятото на 1999 година, когато бяха сменени парите в България. От тях единствената, която не е потърсена, е рекордната от миналото лято, когато уникален карък от Ловеч не се появи в 45-дневния срок, за да докаже, че той е притежател на фиша с печелившата комбинация. Сумата бе разделена на две и половината се върна в тотото, като джакпотът започваше да набъбва директно от милион. И нито един от тези 40 не е пожелал да се афишира официално като милионер въпреки дадената му възможност.

Единственият, който се прочу с това, че печели редовно, бе бившият футболен рефер Христо Ристосков. Феновете на ЦСКА обаче смятат, че така той просто е узаконил парите, които е взел за уредени мачове от първенството. В момента Ристосков, който е родом от Сандански, свири в долните дивизии на Австрия.

Утре в България ще бъдат разиграни над 8,877 милиона лева от тотото. Само във второ теглене на играта "6 от 49" сумата е 7 милиона, което е най-големият джакпот в историята.

Картата на милионерите у нас показва, че сумите не са патент на големия град, въпреки че е логично най-много да са в София, след като там са и сериозните приходи на тотализатора. Милиони обаче са падали в Силистра и Кърджали, което означава, че просто тези, които имат късмет, най-вероятно просто се изнасят от България и живеят в чужбина. Немислимо е да се смята, че никой не е разбрал в тези малки градове, че съседът му е гръмнал милион от тотото.

Подобна печалба може да се потърси единствено в централата на тотото, която е до стадион "Славия". Там влизат и излизат постоянно хора и не става да се изчаква милионер, както ставаше преди. Има монтирано и видеонаблюдение.

Когато централата все още се намираше в Спортната палата и се влизаше откъм малката уличка "Иван Вазов", там се намираше първата легална перачница на пари у нас. Чейнджаджии от "Магурата", нелегални бизнесмени и играчи на черно тото във футбола узаконяваха парите си, като предлагаха покупката на печелившия фиш.

Източник: в. "24 часа"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Пирин крачи уверено към връщане в Първа лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: