Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (1)
"Моряците" потопиха Пирин, фракциите на зелените фенове се обиждат на "селяни"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:36 / 26.02.2011Коментари (1)422
© Blagoevgrad24.bg
В оспорван мач с две лица Черно море тактически надигра Пирин и победи с 1:0 на стадион "Христо Ботев", предаде репортер на Blagoevgrad24.bg. Мачът имаше две лица през първото полувреме варненци надиграха своите домакини с много пасове бърза игра в средата на терена и перфектно подсигуряване. За техен късмет още при първата сериозна атака по левия фланг Дончо Атанасов проби майсторски, върна топката към дузпата и Божилов беше безпощаден към Аршинков. Ранният гол в 5-та минута обърка "орлетата" и почти цялото първо полувреме те не можеха да намерят себе си и игровия ритъм.

През втората част пиринци показаха друго лице. Натикаха черноморци в тяхната половина и редяха атака след атака. Имаха няколко силни удара във вратата на Пиргов, но той успя да се справи. Домакините претендираха и за дузпа, за нарушение срешу Веселеин Стойков, но такава не беше отсъдена. Съдията Станислав Тодоров от Шумен прецени, че няма оснавание да посочи бялата точка в наказателното поле на гостите. Варненци през втората част играеха по-затворено в половината си, като на моменти накъсваха играта и с тактически нарушения. Последните минути на мача "орлетата" упражниха хаотичен натиск, но като че ли нямаше лидер на отбора да поеме отговорността за решаващ удар. Изневери и капитанът Стойков, който в стремежа си да вкара гол грешеше и беше много пренавит, но поне демонстрира желание за победа.

В последната минута Митревски получи червен картон за пререкания с рефера. Напрежение имаше и сред зрителите. Благоевградчани не бяха доволни от играта на своите лщбимци От трибуните една от фракциите на зелените фенове започна да скандира "Оставка", но другата и опонира с възгласа "Селяни". Отстрани погледнато сякаш и разединението на запалянковците демотивира играчите. Видя се обаче, че "орлетата" имат потенциал да останат при майсторите само трябва да се приеме философски днешната загуба и да се даде кредит на довери на Емо Наков. Все пак с ограничени финансови средства трудно се оцелява.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Наков и Коко знаят какво правят.Черно море взеха 3 точки за да ги подарят на Локомотив Пловдив следващият кръг.А че мястото на Пирин е в А група е без съмнение.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Пирин крачи уверено към връщане в Първа лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: