Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (1)
Пирин взе трите точки и бутна каварненци към дъното
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:00 / 17.04.2011Коментари (1)153
© Blagoevgrad24.bg
Пирин постигна много трудна, но изключително ценна победа в стремежа си да остане в родната "А" група. В един от най-завързаните мачове от 22-ия кръг "орлетата" победиха каварненци с 1:0 на собствения си стадион "Христо Ботев". Така възпитаниците на Костадин Ангелов-Лаптопа изплуваха от опасната зона, а гостите от морето заеха тяхното място сред изпадащите.

Мачът започна много силно за домакините,които още от първите минути се настаниха в половината на Калиакра. В 8-ата Воденичаров центрира опасно в наказателното поле, където Митко Илиев с глава засече топката, но кълбото профуча покрай целта. В 36-ата минута прошка нямаше. Иван Цветков изведе в коридор Башлиев, който надбяга двама бранители на гостите и от малък ъгъл откри резултата.

След почивката отново по-активният отбор бе този от Благоевград. В 47-ата минута удар на Янко Сандански с глава само по чудо не попадна в мрежата на Цветан Димитров.

Малко по-късно Станчев пробва дали Атанас Аршинков случайно не е заспал на вратата, но стражът на Пирин се справи и изби топката. До края "орлетата" диктуваха темпото на игра, но нови голове така и не паднаха

Източник: Топспорт.бг






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
От Перник съм преди време когато Миньор от шест мача имаше нула точки бях написал онзи който мисли,че Миньор ще изпадне или не разбира от мачове или е луд на практика се оказа тъка в момента Миньор има 25 точки сега го казвам същото за орлетата.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Пирин крачи уверено към връщане в Първа лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: