Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (1)
Свободните боеве от ММА идват и в Благоевград
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 18:36 / 18.04.2011Коментари (0)477
©
Един от най-красивите български градове, Благоевград ще бъде домакин на юбилейното 20-то издание от професионалните турнири "MAXFIGHT", съобщават за Blagoevgrad24.bg от организаторите. ММА шоуто ще се проведе на 30 април в спортна зала "Скаптопара" в гр. Благоевград, като този път партньори на Българската ММА Федерация и мениджърите от "MAXFIGHT" са клуб "Марек"-Дупница и Българската таекуондо Федерация. Това е първият професионален турнир по ММА, който ще се проведе на територията на Югозападна България, като зрителите ще видят общо десет интригуващи срещи на ринга.

С този турнир "MAXFIGHT" продължава традицията от миналата година да организира турнири за по-млади и обещаващи бойци - "MAXFIGHT-NEW WAVE",т.е новата вълна от бойци които ще търсят славата и реализацията на известните наши състезатели.

Един от най-атрактивните и най-популярни в момента български бойци несъмнено е Любомир Симеонов. Столичният гигант събуди интереса на медии и спортисти след триумфа си над световноизвестния Гари Гудридж през декември миналата година. В желанието си да се отдаде на професионалните мачове в ММА Симеонов се оттегли на дълъг подготвителен период, който протече в няколко етапа. Първо в домашни условия, а след това в Холандия в спортната зала на един от най-нашумелите клубове в света, този на "Golden Glory", екипът на който промотира небезизвестното "ShowTime".

125-килограмовият български боец обаче скромно отказа да коментира подробности за подготовката си, съсредоточен в предстоящия си сблъсък на ринга, който ще бъде през месец май в страната ни.

"Надявам се да съм здрав и да победя, тогава бих коментирал повече" - скромно сподели професионалистът, веднага след завръщането си в България.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Пирин крачи уверено към връщане в Първа лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: