Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (1)
Вратар лежи в безсъзнание, а рефер раздава картони
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:15 / 13.05.2011Коментари (0)200
© Blagoevgrad24.bg
По твърде скандален начин завърши регионалното дерби между "Малеш" и "Банско" в Микрево, приключило иначе при миролюбивото 1:1. След проспано и от двете страни първо полувреме страстите ескалираха с подновяването на играта

При атака на банскалии вратарят на домакините Васко Василев самопожертвователно парира удар на Калайджиев, но далеч извън пеналта Антон Мангурев посрещна отбитата топка и успя да я прати в опразнената врата на "Малеш". Дзоф остана неподвижен на границата на наказателното поле, а гузният рефер Мартин Стоименов в продължение на 3 минути стоеше в центъра и раздаваше картони на всеки от футболистите на домакините, които го приканваха поне да отиде до изпадналия в безсъзнание страж.

Едва след това линейката влезе на терена и откара Василев в санданската болница, където по-късно той е дошъл в съзнание и веднага е бил подложен на изследване със скенер. Съдията явно си глътна граматиката и изкара мача на "автопилот". В 67-та мин. отсъди спорна дузпа за домакините и с прецизен изстрел от бялата точка Георги Жежев изравни резултата.

Глупост, достойна за рекордите на Гинес, пък извърши резервата на микревци Александър Симеонов. Явно пренадъхан да обръща мача, след 7 секунди престой на терена той влезе остро в краката на Зефир Катунчев и светкавично бе изгонен. С човек повече козлите пропуснаха едно-две положения, а в последните секунди на 8-минутното продължение Боби Хазуров вкара гол, отменен заради засада. Сега пък въстанаха гостите, като изпълнителният им директор Красимир Горанов твърдеше, че пасът към Хазуров е дошъл от противников бранител и попадението е редовно. Не ми се ще да коментирам съдията, да не излезе, че се оправдаваме с него, че не сме победили.

Винаги съм бил радетел за феърплей, но при нашия гол той гледаше топката и нямаше как да види състоянието на вратаря. Лошото е, че Стоименов тръгна на компенсации и при отсъждането на дузпата, и до края. Двубоят беше труден, считам, че заслужавахме да победим върху този тежък терен, който не предразполага към качествен футбол, коментира наставникът на "Банско" Воин Войнов.

Отдавна нямаме победа на домашен терен, но с оглед развитието на мача трябва да сме доволни и от равенството. Няма да оспорвам решението за червения картон, на нас не ни е за първи път да завършваме двубоите в намален състав. Подлъгахме се по мудното темпо, предложено от противника, и точно когато трябваше да натиснем, дойде ситуацията с тежката травма на нашия вратар и гола на противника. Справедливостта дойде с изравняването, точка - точка, кой ти я дава, заяви старши треньорът на микревци Пламен Мицански.

"МАЛЕШ": Василев /57-З. Димитров/, Атанасов, Сандев, Дафков, Зюмбюлев /46-Ю. Колушев/, Кепов, Б. Стоянов /68-Ал. Симеонов/, Жежев, Саватов, Сакаджийски, М. Станков.

"БАНСКО": Т. Кючуков, Шопов, Крушовски, Катунчев, Лечов, Мангурев /79-Туджаров/, Г. Николов /85-Д. Гълъбов/, В. Панайотов, Б. Хазуров, П. Петков, Г. Калайджиев /83-Коларов/

Източник: в. "Струма"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Без български футбол на парламентарните избори
ЦСКА гостува на североизток, а Левски на запад в Купата на България
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Пирин крачи уверено към връщане в Първа лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: